Vår jättestora trädkoja med 26 våningar (e-bok)
Lägg till önskelistan
Andy Griffiths (författare)

Vår jättestora trädkoja med 26 våningar e-bok

89 kr
(1)
De fantasifulla killarna Andy och Terry från boken Vår trädkoja med 13 våningar är tillbaka och den här gången har deras trädkoja hunnit växa till 26 våningar! Nytt är bland annat en skridskobana där riktiga pingviner åker omkring, en tyngdlöshetskammare, en bilbana, en glassavdelning med 78 smaker, en skateramp med krokodilgrop och Dödslabyrinten - en labyrint som är så stor att ingen som har gått in där någonsin har kommit ut igen. Än. Nu får vi dessutom veta hur Andy och Terry träffade...
E-Bok 89 kr
Författare Katarina Kuick (översättare), Sven Fridén (översättare), Andy Griffiths (författare), Terry Denton (illustratör)
Förlag Alfabeta
Utgiven 8 Februari 2016
Genrer 9-12 År, Barnböcker
Språk Swedish
Format epub
Kopieringsskydd Vattenmärkt
ISBN 9789150118476
De fantasifulla killarna Andy och Terry från boken Vår trädkoja med 13 våningar är tillbaka och den här gången har deras trädkoja hunnit växa till 26 våningar! Nytt är bland annat en skridskobana där riktiga pingviner åker omkring, en tyngdlöshetskammare, en bilbana, en glassavdelning med 78 smaker, en skateramp med krokodilgrop och Dödslabyrinten - en labyrint som är så stor att ingen som har gått in där någonsin har kommit ut igen. Än. Nu får vi dessutom veta hur Andy och Terry träffades, hur det kom sig att hajarna åt upp Terrys kalsonger, och varför vännerna verkligen inte gillar pirater. Andy Griffiths OCH Terry Denton kommer från Australien. Deras böcker om trädkojan har blivit en megasuccé i alla länder där de hittills utkommit. Del tre i serien toppade bästsäljarlistorna i Australien 2014, alla kategorier. (9-12 år)
Betingelser for brukergenerert innhold Skriv din egen recension

Galet rolig

Lättläst, mycket rolig. /A (11 år)