Valpträning till vardag och fest - belöningsbas
Lägg till önskelistan Gratis smakprov
  • Spara till biblioteket
  • Läs smakprov
  • Visa inbäddningskod
Elsa Blomster (författare), Lena Gunnarsson (författare)

Valpträning till vardag och fest - belöningsbaserad fågelhundsträning e-bok

225 kr
(0)
Rätt från början! Har du en fågelhundsvalp? Kanske tänker du jaga med den eller starta på prov – eller så vill du bara träna på det som din hund i grunden är avlad för? Vill du dessutom träna på ett sätt som ger glädje för både dig och valpen är det här boken för dig! Gör en massa rätt från början så blir träningen av den lite äldre hunden så mycket lättare! I den här boken får du lära dig mer om hur du skapar goda rutiner som kommer göra jaktträningen mycket lättare. Du får tips om hur du ka...
E-Bok 225 kr
Författare Elsa Blomster (författare), Lena Gunnarsson (författare), Jenny Nyberg (illustratör), Jenny Nyberg (redaktör), Ludvig Aust (annat), Åsa Jakobsson (annat), Johan Jarlsmark (annat)
Utgiven 24 Oktober 2019
Genrer Hem & Trädgård, Sport, Fritid & Hobby, Hälsa, Livsstil, Fritid
Språk Swedish
Format epub
Kopieringsskydd Vattenmärkt
ISBN 9789198453096
Rätt från början! Har du en fågelhundsvalp? Kanske tänker du jaga med den eller starta på prov – eller så vill du bara träna på det som din hund i grunden är avlad för? Vill du dessutom träna på ett sätt som ger glädje för både dig och valpen är det här boken för dig! Gör en massa rätt från början så blir träningen av den lite äldre hunden så mycket lättare! I den här boken får du lära dig mer om hur du skapar goda rutiner som kommer göra jaktträningen mycket lättare. Du får tips om hur du kan lära valpen att växla mellan aktivitet och vila och såklart finns massor av tips på valpövningar kring till exempel stadga, apportering, stoppsignal och dirigering. Filmer på alla övningar! Från författarna till boken Apportering till vardag och fest! Elsa Blomster och Lena Gunnarsson är hundinstruktörer och bedriver all träning med ett klickertänk. Med sina retrievrar och spanielar fokuserar de främst på jaktträningen – både att jaga och att starta på prov. De har även erfarenhet från tävlingslydnad, brukslydnad, agility, rallylydnad, viltspår, specialsök och nosework. 2012 gav de ut boken ”Apportering till vardag och fest” och startade Klickerförlaget, där de sprider kunskap om positiv hundträning genom kurser, filmer och det skrivna ordet. Boken finns nu tillgänglig som förhandsbeställning. Den skickas från oss i mitten av december.