Valp. Helt enkelt (e-bok) av Åsa Jakobsson, Ulr
Lägg till önskelistan
Åsa Jakobsson (författare), Ulrika Högbom (författare)

Valp. Helt enkelt e-bok

125 kr
(0)
Valpar brukar stjäla vårt hjärta snabbt, men kan ibland vara lite…påfrestande…för vår mentala hälsa. Det finns en hel del saker som är bra att veta INNAN man hamnar i “skarpt läge”. Som hur man kan hjälpa valpen att bli rumsren, vad man bör ha i medicinskåpet, vad socialisering egentligen innebär, och hur man förstår grundläggande hundspråk. Alltså sådant där som hanterar valpens grundläggande behov – innan man kommer till att lära den olika saker. För det är tyvärr så att ENBART kärlek räck...
E-Bok 125 kr
Författare Åsa Jakobsson (författare), Ulrika Högbom (författare), Åsa Jakobsson (annat), Åsa Jakobsson (annat), Åsa Jakobsson (annat)
Utgiven 18 September 2019
Genrer Hem & Trädgård, Sport, Fritid & Hobby, Hälsa, Livsstil, Fritid
Språk Swedish
Format pdf
Kopieringsskydd Vattenmärkt
ISBN 9789198563009
Valpar brukar stjäla vårt hjärta snabbt, men kan ibland vara lite…påfrestande…för vår mentala hälsa. Det finns en hel del saker som är bra att veta INNAN man hamnar i “skarpt läge”. Som hur man kan hjälpa valpen att bli rumsren, vad man bör ha i medicinskåpet, vad socialisering egentligen innebär, och hur man förstår grundläggande hundspråk. Alltså sådant där som hanterar valpens grundläggande behov – innan man kommer till att lära den olika saker. För det är tyvärr så att ENBART kärlek räcker inte – vi måste ha kunskap. Därför har vi skapat denna e-boken, så att alla nya valpägare ska få med sig ett “grundpaket” i hundkunskap! Vi har blandat forskning med erfarenhet – egen och andras – och skapat ett material som bygger på att du och din valp ska få ett gott liv tillsammans präglat av samarbete och glädje. Alltid belöningsbaserat. Det är bättre så. För att det ska vara roligt att ha valp. Helt enkelt! Boken innehåller: Innan valpen kommer hem Att bli rumsren Hundspråk Socialisering Valpens motion Valpens vänner Valpens väg till vuxen Friskvård Hunden och lagen Rangordning och ledarskap Den innehåller också en stor mängd fina valpbilder. Det är en bok att bli glad av!