Värdebaserad vård (e-bok) av Jörgen Nordenstran
Lägg till önskelistan
Jörgen Nordenstrand (författare), Jörgen Nordenström (författare)

Värdebaserad vård e-bok

139 kr
(0)
För alla som vill vara med och förbättra vården i Sverige skriver Jörgen Nordenström i denna första bok på svenska om värdebaserad vård. Den bygger på evidens, processtänkande och väl utformade ersättningssystem som ska öka vårdens kvalitet, öka de anställdas inflytande och dessutom minska kostnaderna. Väl definierade begrepp leder läsaren till en modell för hur vården vid en vårdenhet kan förändras, effektiviseras – förbättras. Avslutningsvis tillämpas modellen, med kolorektal cancerkirurgi ...
139 kr
Författare Tom Carlson (redaktör), Tom Carlson (annat), Gary Newman (illustratör), Gary Newman (annat), Jörgen Nordenstrand (författare), Jörgen Nordenström (författare)
Utgiven 12 Maj 2014
Genrer Familj & Hälsa, Hälsa, Livsstil, Fritid
Språk Swedish
Format epub
Kopieringsskydd Vattenmärkt
ISBN 9789185565696
För alla som vill vara med och förbättra vården i Sverige skriver Jörgen Nordenström i denna första bok på svenska om värdebaserad vård. Den bygger på evidens, processtänkande och väl utformade ersättningssystem som ska öka vårdens kvalitet, öka de anställdas inflytande och dessutom minska kostnaderna. Väl definierade begrepp leder läsaren till en modell för hur vården vid en vårdenhet kan förändras, effektiviseras – förbättras. Avslutningsvis tillämpas modellen, med kolorektal cancerkirurgi som exempel. Jörgen Nordenström är professor i kirurgi vid Karolinska Institutet och har ett mångårigt, aktivt intresse för organisationsförändringar och undervisning. Bland hans tidigare utgivna titlar märks Evidensbaserad medicin i Sherlock Holmes fotspår Forskning + Fortbildning är en ny serie som vänder sig främst till dig som är yrkesverksam inom vård och omsorg. Serien ger dig inblick i den senaste forskningen.