Lägg till önskelistan
Vad finns i vinet? e-bok
Pris
95 kr
Är du vinentusiast? Vill du lära dig mer om vad som finns i olika typer av viner? Då är detta boken för dig. Industriella viner ställs mot ekologiska-, natur- och biodynamiska viner. Boken berättar om vintillverkning och vilka tillsatser som används för att skydda viner och för att manipulera smak och arom för att passa olika marknader. Vissa viner innehåller klart hälsovådliga tillsatser medan vissa naturliga viner kan minska risken för olika sjukdomar. Boken ger dig nya insikter!
Författar...
E-Bok
95 kr
Pris
Förlag
Vulkan Bokförlag
Utgiven
4 Juni 2015
Genrer
Mat & Dryck, Hälsa, Livsstil, Fritid
Språk
Swedish
Format
pdf
Kopieringsskydd
Vattenmärkt
ISBN
9789163785351
Är du vinentusiast? Vill du lära dig mer om vad som finns i olika typer av viner? Då är detta boken för dig. Industriella viner ställs mot ekologiska-, natur- och biodynamiska viner. Boken berättar om vintillverkning och vilka tillsatser som används för att skydda viner och för att manipulera smak och arom för att passa olika marknader. Vissa viner innehåller klart hälsovådliga tillsatser medan vissa naturliga viner kan minska risken för olika sjukdomar. Boken ger dig nya insikter!
Författaren, Rudolf Sillén, är ingenjör och munskänk. Efter en karriär som företagsledare med inriktning på processteknik och kemi har intresset för vin kommit i fokus. Specialkunskaperna har kommit väl till pass när han studerat olika processer för vinframställning. Hans företag ExpertWine Naturvin är sedan 2011 specialiserat på naturviner och biodynamiska viner. Boken kan ses som ett inlägg i debatten för att viner skall innehållsdeklareras. Bokens olika kapitel är fristående och kan läsas var för sig.