Utpressningen (e-bok) av John Grisham
Lägg till önskelistan
John Grisham (författare)

Utpressningen e-bok

69 kr
(0)
Kyle McAvoy växer upp tätt intill sin fars advokatfirma i småstaden York, Pennsylvania. Han spås en lysande framtid i sin fars fotspår. Men Kyle har en hemlighet, en mörk sådan, efter en episod på college. Och denna hemlighet hamnar i händerna på fel personer. Kyle blir tvingad att ta ett jobb han inte vill ha – ett drömjobb för de flesta andra juridikstudenter – på världens största juristfirma på Wall Street. Hans uppgift är att ljuga, stjäla och lämna ut information. Annars får han plikta...
69 kr
Författare Lennart Olofsson (översättare), John Grisham (författare), Sofia Scheutz (annat), Jojo Form (annat), Jojo Form AB (annat)
Utgiven 19 Augusti 2014
Längd 404 sidor
Genrer Deckare
Språk Swedish
Format epub
Kopieringsskydd Vattenmärkt
ISBN 9789100146405
Kyle McAvoy växer upp tätt intill sin fars advokatfirma i småstaden York, Pennsylvania. Han spås en lysande framtid i sin fars fotspår. Men Kyle har en hemlighet, en mörk sådan, efter en episod på college. Och denna hemlighet hamnar i händerna på fel personer. Kyle blir tvingad att ta ett jobb han inte vill ha – ett drömjobb för de flesta andra juridikstudenter – på världens största juristfirma på Wall Street. Hans uppgift är att ljuga, stjäla och lämna ut information. Annars får han plikta med sitt liv. Utpressningen, med originaltiteln The Associate, utkom för första gången på svenska 2009.