Typiskt Cassidy : Stjärnreporter (eller?) (e-bo
Lägg till önskelistan Gratis smakprov
  • Spara till biblioteket
  • Läs smakprov
  • Visa inbäddningskod
Tamsyn Murray (författare)

Typiskt Cassidy : Stjärnreporter (eller?) (Typiskt Cassidy #2) e-bok

Pris 39 kr
(0)
Cassidy vill att det ska bli tillåtet för tjejer att bära byxor i skolan och startar ett upprop. Redaktören på skoltidningen får upp ögonen för Cassidy och värvar henne - som stjärnreporter! Cassidy sniffar genast upp ett potentiellt scoop. Någon har startat en elak skvallersajt om elever på skolan och Cassidy gör det till sin sak att avslöja vem som är den anonyma drivkraften. Det kommer givetvis att bli århundradets scoop! Det här är andra boken i serien Typiskt Cassidy, men böckerna behö...
E-Bok 39 kr Pris

Bokons kunder har även köpt

Författare Marie Helleday Ekwurtzel (översättare), Monika O. Petrovski (annat), Tamsyn Murray (författare), Antonia Miller (illustratör)
Förlag Tukan Förlag
Utgiven 30 Mars 2016
Genrer 9-12 År, Barnböcker
Del i serie 2
Språk Swedish
Format epub
Kopieringsskydd Vattenmärkt
ISBN 9789176175194
Cassidy vill att det ska bli tillåtet för tjejer att bära byxor i skolan och startar ett upprop. Redaktören på skoltidningen får upp ögonen för Cassidy och värvar henne - som stjärnreporter! Cassidy sniffar genast upp ett potentiellt scoop. Någon har startat en elak skvallersajt om elever på skolan och Cassidy gör det till sin sak att avslöja vem som är den anonyma drivkraften. Det kommer givetvis att bli århundradets scoop! Det här är andra boken i serien Typiskt Cassidy, men böckerna behöver inte läsas i kronologisk ordning. I första boken Typiskt Cassidy: Skolans smartaste (eller?) fick vi lära känna 11-åriga Cassidy precis när hon började ny skola. Livet fortsätter i Typiskt Cassidy: Stjärnreporter (eller?) och fortfarande är tillvaron lätt kaosartad. Familjelivet har dessutom snurrat till sig rejält nu när tvillingarna har fötts.