Typiskt Cassidy: Skolans smartaste (eller?) (e-
Lägg till önskelistan Gratis smakprov
  • Spara till biblioteket
  • Läs smakprov
  • Visa inbäddningskod
Tamsyn Murray (författare)

Typiskt Cassidy: Skolans smartaste (eller?) e-bok

39 kr
(0)
Med en extremt pinsam pappa, en höggravid mamma, en självupptagen storebror och en hund som käka trosor känner sig 11-åriga Cassidy i stort sett osynlig i sin familj. Nu ska hon börja ny skola och är mer än nervös, men hon hoppas att detta kommer att bli hennes år. Hennes tur att blomstra. Och ser man på ..! Skolans samtliga elever får göra ett stort prov som mäter allmänbegåvningen och Cassidys provresultat slår alla med häpnad. Hon är bäst i skolan! Hon är skolans snille. Ingen hade anat ....
39 kr
Författare Marie Helleday Ekwurtzel (översättare), Monika O. Petrovski (annat), Tamsyn Murray (författare), Antonia Miller (illustratör)
Förlag Tukan Förlag
Utgiven 4 Mars 2016
Genrer 9-12 År, Barnböcker
Språk Swedish
Format epub
Kopieringsskydd Vattenmärkt
ISBN 9789176175200
Med en extremt pinsam pappa, en höggravid mamma, en självupptagen storebror och en hund som käka trosor känner sig 11-åriga Cassidy i stort sett osynlig i sin familj. Nu ska hon börja ny skola och är mer än nervös, men hon hoppas att detta kommer att bli hennes år. Hennes tur att blomstra. Och ser man på ..! Skolans samtliga elever får göra ett stort prov som mäter allmänbegåvningen och Cassidys provresultat slår alla med häpnad. Hon är bäst i skolan! Hon är skolans snille. Ingen hade anat ... allra mins hon själv och hennes föräldrar. Några dagar senare blir hon headhuntad av skolans schystaste kille till frågesportslaget. Cassidy känner sig nöjd med tillvaron även om hon också oroar sig över att kunna leva upp till alla förväntningar. Är hon verkligen ett snille? Hon hade ju faktiskt chansat på större delen av frågorna. Har det skett ett misstag? Första boken i serien Typiskt Cassidy. Boken är skriven i jag-form och har flera illustrationer. Speciella texter i form av e-post, lappar, brev och annat roar under läsningen.