Två sidor av myntet (e-bok) av Mirre MCSS
Lägg till önskelistan
Mirre MCSS (författare)

Två sidor av myntet e-bok

45 kr
(1)
En novell. En dagbok, en blogg, två skilda världar. Om författarskap, ungdomars arbetsmarknad, invandring och att ge sig sjutton på något och genomföra det. Om att stå upp och kämpa vidare, för att det blir bra till slut. Även om allting inte alltid är som man tror. Gillar du denna novell så gillar du kanske även novellen "Gör gott" (ISBN 9789175690575) . Författaren har också gett ut feelgood-romanen "Till var och en det den förtjänar" - en varm, spännande och rolig bladvändare att sträcklä...
45 kr
Författare Mirre MCSS (författare)
Förlag Books on Demand
Utgiven 26 Februari 2016
Genrer Noveller, Skönlitteratur
Språk Swedish
Format epub
Kopieringsskydd Vattenmärkt
ISBN 9789176990742
En novell. En dagbok, en blogg, två skilda världar. Om författarskap, ungdomars arbetsmarknad, invandring och att ge sig sjutton på något och genomföra det. Om att stå upp och kämpa vidare, för att det blir bra till slut. Även om allting inte alltid är som man tror. Gillar du denna novell så gillar du kanske även novellen "Gör gott" (ISBN 9789175690575) . Författaren har också gett ut feelgood-romanen "Till var och en det den förtjänar" - en varm, spännande och rolig bladvändare att sträckläsa, enligt recensenterna. Finns både som pappersbok (ISBN 9789176990148) och e-bok (ISBN 9789175693132). Mirre MCSS är it-teknikern som började skriva. Mirre bor på landet, är gift och kör motorcykel när hon inte ger it-support till Enköpings kommuns medarbetare. För närvarande studerar hon också författarskap och skriver på minst två böcker och en novell till.
Betingelser for brukergenerert innhold Skriv din egen recension

Två sidor av myntet

En novell där får se hur det är när man ser positivt resp negativt på olika saker/situationer. Ett överraskande slut. Mycket välskriven och väl värd att läsas.