Trolla tillbaka (e-bok) av Annika Meijer
Lägg till önskelistan
Annika Meijer (författare)

Trolla tillbaka (Häxa i hemlighet) e-bok

Pris 79 kr
(0)
Iris är ingen vanlig tjej. Hon är en häxa. Men det får ingen veta, det är en hemlighet. Därför är det viktigt att hon aldrig trollar när det finns vanliga människor i närheten. Det är faktiskt till och med förbjudet enligt häxlagen. Och tur är väl det, för Iris har inte riktigt fått kläm på det där med trollformler ännu, och det blir oftast inte riktigt som hon tänkt sig. Men vad gör man när när skolans coolaste och taskigaste tjej bara retas hela tiden och det liksom bara råkar hoppa ut en f...
E-Bok 79 kr Pris

Bokons kunder har även köpt

Författare Annika Meijer (författare), Jennifer Nystedt (illustratör), Jennifer Nystedt (annat), Rebecka Neumann (annat)
Utgiven 16 Januari 2018
Längd 44 sidor
Genrer 6-9 År, Barnböcker
Språk Swedish
Format epub
Kopieringsskydd Vattenmärkt
ISBN 9789129711776
Iris är ingen vanlig tjej. Hon är en häxa. Men det får ingen veta, det är en hemlighet. Därför är det viktigt att hon aldrig trollar när det finns vanliga människor i närheten. Det är faktiskt till och med förbjudet enligt häxlagen. Och tur är väl det, för Iris har inte riktigt fått kläm på det där med trollformler ännu, och det blir oftast inte riktigt som hon tänkt sig. Men vad gör man när när skolans coolaste och taskigaste tjej bara retas hela tiden och det liksom bara råkar hoppa ut en förvandlingsformel? Jo, man måste skynda sig att få i henne ett trolla-tillbaka-piller. Fort, innan svansen börjar växa ut Häxa i hemlighet är en ny serie lättlästa böcker för den som i hemlighet drömt om att ha speciella krafter. Följ med den unga häxan Iris, hennes trollande kompis Bruno och deras talande husdjur, katten Saba och paddan Stig, på magiska äventyr i vardagen.