Tro, hopp och hundar (e-bok) av Cathy Williams,
Lägg till önskelistan
Cathy Williams (författare), Marion Lennox (författare), Helen Brooks (författare), Jennifer Faye (författare)

Tro, hopp och hundar (Harlequin Extra) e-bok

Pris 105 kr
(0)
Som hund och katt När Sophie får i uppdrag att skriva en artikel om Rafael fasar hon för att återse honom, trots att hon en gång var förälskad i honom. Och även om Rafael inte heller ser fram emot mötet borde det inte vara någon konst att motstå Sophie … Sanningen om hundar och katter Hundar kan hon hantera, liksom hästar och katter … Tänk om män var lika enkla att förstå sig på! Veter...
E-Bok 105 kr Pris

Bokons kunder har även köpt

Författare Cathy Williams (författare), Marion Lennox (författare), Helen Brooks (författare), Jennifer Faye (författare)
Utgiven 1 Januari 2024
Längd 624 sidor
Genrer
Språk Swedish
Format epub
Kopieringsskydd Vattenmärkt
ISBN 9789180722841
Som hund och katt När Sophie får i uppdrag att skriva en artikel om Rafael fasar hon för att återse honom, trots att hon en gång var förälskad i honom. Och även om Rafael inte heller ser fram emot mötet borde det inte vara någon konst att motstå Sophie … Sanningen om hundar och katter Hundar kan hon hantera, liksom hästar och katter … Tänk om män var lika enkla att förstå sig på! Veterinärassistenten Maisie Burns vet inte vad hon ska tro om den snygge italienske affärsmannen Blaine Morosini och hans blickar. Små tassar, stora drömmar  När Veterinären Kiara får i uppgift att hitta ett husdjur till den ensamstående neurokirurgen Bryn och hans föräldralösa systerdotter, har Kiara den perfekta hunden. Bedårande Bunji för hoppet tillbaka till den lilla familjen – och när Kiara ser dem tillsammans väcks något som länge legat gömt inom henne … Sanningens ögonblick För Riccardo Moretti är arbetet allt, och så har det alltid varit. Men när vackra Gia Bartolini ramlar in i hans liv tillsammans med en bedårande hundvalp inser han att hans prioriteringar har varit fel. Men Gia har en hemlighet, och ju närmare sanningen han kommer, desto mer har han att förlora.