Lägg till önskelistan
Tre barn, två vuxna och en meny, tack e-bok
Pris
19 kr
År 2050 kommer mat på museum att genomsyra många delar av verksamheten. Tiden då museimaten bara var en lösning på knorrande magar är sedan länge förbi. Maten kommer att vara en av många anledningar att besöka museet, en budskapsbärare som kommunicerar utställningen och bidrar till dess unicitet samt en nyskapare även inom restaurangvärlden.
Lennart Wallander är VD för Food & Friends, en reklambyrå fokuserad på mat, som årligen redovisar mattrender från hela världen.
*
Denna text publi...
E-Bok
19 kr
Pris
Förlag
Volante
Utgiven
11 Mars 2015
Längd
14 sidor
Genrer
Skönlitteratur
Språk
Swedish
Format
epub
Kopieringsskydd
Vattenmärkt
ISBN
9789187419805
År 2050 kommer mat på museum att genomsyra många delar av verksamheten. Tiden då museimaten bara var en lösning på knorrande magar är sedan länge förbi. Maten kommer att vara en av många anledningar att besöka museet, en budskapsbärare som kommunicerar utställningen och bidrar till dess unicitet samt en nyskapare även inom restaurangvärlden.
Lennart Wallander är VD för Food & Friends, en reklambyrå fokuserad på mat, som årligen redovisar mattrender från hela världen.
*
Denna text publicerades ursprungligen som ett kapitel i antologin Museerna och besökarna 2050 : en framtidsantologi från Riksutställningar (8tto förlag), red. Karin Henriksson och Evelina Wahlqvist.