Träffa rätt ! (e-bok) av Carsten Hjorth-Pederse
Lägg till önskelistan Gratis smakprov
  • Spara till biblioteket
  • Läs smakprov
  • Visa inbäddningskod
Carsten Hjorth-Pedersen (författare)

Träffa rätt ! e-bok

79 kr
(0)
Hur träffar vi rätt när vi söker svar på frågor om livet och om Gud? Och var kan du som barn eller tonåring få hjälp att lära känna Gud och dig själv? Träffa rätt! är en andaktsbok, för målgruppen 10-14 år, som bygger på teman från Martin Luthers bok Lilla katekesen - en klassisk vägledning för tron och livet. Med bilder från vardagen och på ett enkelt språk behandlas buden, trosbekännelsen, Fader vår, Guds Ord, dopet, nattvarden och förlåtelsen. Boken är skriven så att barn ,och tonåringar s...
79 kr
Författare Carsten Hjorth-Pedersen (författare), Anna Samuelsson (översättare), Kristina Runeson (redaktör), Christina Swartling (illustratör)
Förlag BV Förlag
Utgiven 2 maj 2013
Genrer Filosofi Och Religion, Barnböcker, Fackböcker
Språk Swedish
Format epub
Kopieringsskydd Vattenmärkt
ISBN 9789175182834
Hur träffar vi rätt när vi söker svar på frågor om livet och om Gud? Och var kan du som barn eller tonåring få hjälp att lära känna Gud och dig själv? Träffa rätt! är en andaktsbok, för målgruppen 10-14 år, som bygger på teman från Martin Luthers bok Lilla katekesen - en klassisk vägledning för tron och livet. Med bilder från vardagen och på ett enkelt språk behandlas buden, trosbekännelsen, Fader vår, Guds Ord, dopet, nattvarden och förlåtelsen. Boken är skriven så att barn ,och tonåringar själva ska kunna läsa den, Men den kan också användas vid gemensam andakt och samtal i hem, i ungdomsgrupper och församling. Inbunden 175 sid. 2012.