Tove Va - va (e-bok) av Tove Lagerqvist
Lägg till önskelistan
Tove Lagerqvist (författare)

Tove Va - va e-bok

109 kr
(0)
Toves mamma och pappa brukar kalla henne för Tove Va-va, eftersom hon nästan aldrig lyssnar och alltid säger: Va? Men det är stor skillnad på att lyssna dåligt och att höra dåligt!  Att Tove hör dåligt förstår inte mamma och pappa. De blir ofta arga på henne för att hon inte lyssnar. Lillasyster Anna är liten och hör bra. Efter ett besök på Skansen så inser pappa att Tove kanske inte hör så bra. Tove får kollat hörseln och behöver hörapparat.  Boken innehåller fakta om örat och hur hörseln f...
109 kr
Författare Tove Lagerqvist (författare), Anna Lärk Ståhlberg (redaktör), Anna Lärk Ståhlberg (annat), Emma Adbåge (illustratör), Lina Åberg (annat)
Förlag Kikkuli Förlag
Utgiven 13 juni 2018
Genrer 3-6 År, 6-9 År, Barnböcker
Språk Swedish
Format pdf
Kopieringsskydd Vattenmärkt
ISBN 9789188195470
Toves mamma och pappa brukar kalla henne för Tove Va-va, eftersom hon nästan aldrig lyssnar och alltid säger: Va? Men det är stor skillnad på att lyssna dåligt och att höra dåligt!  Att Tove hör dåligt förstår inte mamma och pappa. De blir ofta arga på henne för att hon inte lyssnar. Lillasyster Anna är liten och hör bra. Efter ett besök på Skansen så inser pappa att Tove kanske inte hör så bra. Tove får kollat hörseln och behöver hörapparat.  Boken innehåller fakta om örat och hur hörseln fungerar. Toves besök hos läkare och hörselspecialist är noga och fint berättat och kan hjälpa barn att förstå sin egen eller närståendes hörselskada. Teckningarna är detaljrika och roliga. Författaren Tove Lagerqvist är själv hörselskadad och i boken delar hon med sig av sina egna upplevelser kring hur hennes hörselskada upptäcktes.