Tips från coachen 2: Led dig själv (e-bok) av M
Lägg till önskelistan
Michael Wolde (författare), Antony Peiris (författare), Christina Paulson (författare), Daniel Assarsson (författare), Kia Helles (författare), Kristin Scherdin (författare), Linda Adesh Kåreby (författare), Marianne Jönsson (författare), Monica Balkefors (författare), Monica Bot (författare)

Tips från coachen 2: Led dig själv (Tips från Coachen) e-bok

99 kr
(0)
Tips från Coachen #2 ingår i en serie böcker som syftar till att upptäcka och använda den inre potential vi alla har inom oss. Tips från Coachen-serien är olik många av de böcker du redan läst om personlig utveckling. I den här boken kommer du att få ta del av tankeväckande insikter från tio inspirerande författare som tar dig på en resa med egna personliga insikter och upplevelser. Och NU vill de dela med sig av sina erfarenheter, färdigheter och kunskaper till dig. Historierna berör flera ...
99 kr
Författare Michael Wolde (författare), Antony Peiris (författare), Christina Paulson (författare), Daniel Assarsson (författare), Kia Helles (författare), Kristin Scherdin (författare), Linda Adesh Kåreby (författare), Marianne Jönsson (författare), Monica Balkefors (författare), Monica Bot (författare)
Utgiven 19 September 2019
Längd 204 sidor
Genrer Familj & Hälsa, Hälsa, Livsstil, Fritid
Språk Swedish
Format epub
Kopieringsskydd Vattenmärkt
ISBN 9789188739858
Tips från Coachen #2 ingår i en serie böcker som syftar till att upptäcka och använda den inre potential vi alla har inom oss. Tips från Coachen-serien är olik många av de böcker du redan läst om personlig utveckling. I den här boken kommer du att få ta del av tankeväckande insikter från tio inspirerande författare som tar dig på en resa med egna personliga insikter och upplevelser. Och NU vill de dela med sig av sina erfarenheter, färdigheter och kunskaper till dig. Historierna berör flera områden i livet och du kan lära dig hur du kan använda dig av dessa tankar och tekniker för att göra förändringar som för ditt liv framåt. Chansen är att den här boken innehåller exakt det du behöver för att ta ditt liv till nästa nivå.