Tick tick boom (e-bok) av Lotta Fritzdorf, Joha
Lägg till önskelistan
Lotta Fritzdorf (författare), Johan Rosenlind (författare)

Tick tick boom (Maria Larsson #1) e-bok

Pris 125 kr
(0)
Mitt i julruschen utsätts Stockholm för en serie extrema våldsdåd. En man skjuter vilt omkring sig inne på en hamburgerrestaurang bland barnfamiljer och lunchgäster. Och det är bara början. Den erfarna kriminalkommissarien Maria Larsson, 56, har aldrig tidigare jagat en lika hänsynslös mördare. Vem är han och vad är han ute efter? Varför är han inte rädd för att bli upptäckt, utan lämnar en rad spår efter sig? Medan snön faller håller han ett alltmer skräckslaget Stockholm i sitt grepp. Ma...
E-Bok 125 kr Pris Ljudbok 125 kr Pris

Bokons kunder har även köpt

Författare Lotta Fritzdorf (författare), Johan Rosenlind (författare), Helena Hammarström (annat), Anna Bjelkerud (berättare)
Förlag Bonnier Bookery
Utgiven 26 Juni 2020
Längd 442 sidor
Genrer Deckare
Del i serie 1
Språk Swedish
Format epub
Kopieringsskydd Vattenmärkt
ISBN 9789179010539
Mitt i julruschen utsätts Stockholm för en serie extrema våldsdåd. En man skjuter vilt omkring sig inne på en hamburgerrestaurang bland barnfamiljer och lunchgäster. Och det är bara början. Den erfarna kriminalkommissarien Maria Larsson, 56, har aldrig tidigare jagat en lika hänsynslös mördare. Vem är han och vad är han ute efter? Varför är han inte rädd för att bli upptäckt, utan lämnar en rad spår efter sig? Medan snön faller håller han ett alltmer skräckslaget Stockholm i sitt grepp. Mannen bakom tv-succén Vår tid är nu, Johan Rosenlind, har tillsammans med Lotta Fritzdorf skrivit en bladvändarthriller med osedvanligt hög samtidskänsla och en mogen kvinnlig polis i centrum. Tick tick boom är första boken i serien om Maria Larsson.