Lägg till önskelistan
Tälj! e-bok
Pris
159 kr
En vass kniv och en träbit är allt du behöver för att börja tälja. Varje träbit innehåller en oändlig mängd möjliga objekt – det gäller bara att ta bort det som inte hör dit.
Denna reviderade nyutgivning innehåller, förutom grundläggande träkunskap och en genomgång av kniv- och yxteknik, ett 30-tal roliga och praktiska projekt – allt från klassiska täljalster som köksgeråd, slevar, kaffeskopor och krokar till mer samtida skapelser som bartenderkit, skäggkammar, maracas och ätpinnar.
Hannes ...
E-Bok
159 kr
Pris
Förlag
Natur & Kultur
Utgiven
18 Mars 2022
Längd
130 sidor
Genrer
Sport, Fritid & Hobby, Hälsa, Livsstil, Fritid
Språk
Swedish
Format
epub
Kopieringsskydd
Vattenmärkt
ISBN
9789127177512
En vass kniv och en träbit är allt du behöver för att börja tälja. Varje träbit innehåller en oändlig mängd möjliga objekt – det gäller bara att ta bort det som inte hör dit.
Denna reviderade nyutgivning innehåller, förutom grundläggande träkunskap och en genomgång av kniv- och yxteknik, ett 30-tal roliga och praktiska projekt – allt från klassiska täljalster som köksgeråd, slevar, kaffeskopor och krokar till mer samtida skapelser som bartenderkit, skäggkammar, maracas och ätpinnar.
Hannes Dahlrot är finsnickare, bildhuggare och träslöjdare med ett gesällbrev från Capellagårdens utbildning i möbel- och inredningssnickeri.
Henrik Francke är skribent och nybliven täljentusiast.
Mikael Einarsson är kökschef på restaurangerna Djuret, Pubologi, Leijontornet 12 x 8 och Svinet i Stockholm.
Henrik Francke har arbetat som redaktör, skribent och kreativt ansvarig för tidningen Gourmet.
Gustav Lindström brinner för självhushållning, snickeri och gediget mathantverk.
Jakob Fridholm är en av Sveriges bästa fotografer.