Tälj! (e-bok) av Hannes Dahlrot, Henrik Francke
Lägg till önskelistan
Hannes Dahlrot (författare), Henrik Francke (författare)

Tälj! e-bok

Pris 159 kr
(0)
En vass kniv och en träbit är allt du behöver för att börja tälja. Varje träbit innehåller en oändlig mängd möjliga objekt – det gäller bara att ta bort det som inte hör dit. Denna reviderade nyutgivning innehåller, förutom grundläggande träkunskap och en genomgång av kniv- och yxteknik, ett 30-tal roliga och praktiska projekt – allt från klassiska täljalster som köksgeråd, slevar, kaffeskopor och krokar till mer samtida skapelser som bartenderkit, skäggkammar, maracas och ätpinnar. Hannes ...
E-Bok 159 kr Pris

Bokons kunder har även köpt

Författare Hannes Dahlrot (författare), Henrik Francke (författare)
Förlag Natur & Kultur
Utgiven 18 Mars 2022
Längd 130 sidor
Genrer Sport, Fritid & Hobby, Hälsa, Livsstil, Fritid
Språk Swedish
Format epub
Kopieringsskydd Vattenmärkt
ISBN 9789127177512
En vass kniv och en träbit är allt du behöver för att börja tälja. Varje träbit innehåller en oändlig mängd möjliga objekt – det gäller bara att ta bort det som inte hör dit. Denna reviderade nyutgivning innehåller, förutom grundläggande träkunskap och en genomgång av kniv- och yxteknik, ett 30-tal roliga och praktiska projekt – allt från klassiska täljalster som köksgeråd, slevar, kaffeskopor och krokar till mer samtida skapelser som bartenderkit, skäggkammar, maracas och ätpinnar. Hannes Dahlrot är finsnickare, bildhuggare och träslöjdare med ett gesällbrev från Capellagårdens utbildning i möbel- och inredningssnickeri. Henrik Francke är skribent och nybliven täljentusiast. Mikael Einarsson är kökschef på restaurangerna Djuret, Pubologi, Leijontornet 12 x 8 och Svinet i Stockholm. Henrik Francke har arbetat som redaktör, skribent och kreativt ansvarig för tidningen Gourmet. Gustav Lindström brinner för självhushållning, snickeri och gediget mathantverk. Jakob Fridholm är en av Sveriges bästa fotografer.