Tag och skriv! (e-bok) av Klas Östergren, Andre
Lägg till önskelistan
Klas Östergren (författare), Andrea Lundgren (författare), Annika Norlin (författare), Johan Theorin (författare), Kristoffer Leandoer (författare), Majgull Axelsson (författare)

Tag och skriv! e-bok

Pris 129 kr
(0)
I den här antologin möter du nyskrivna personliga texter av några av Sveriges namnkunnigaste författare. De delar även med sig av konkreta skrivtips och motiverande råd om hur du sätter igång. I den här antologin möter du nyskrivna personliga texter av några av Sveriges namnkunnigaste författare. De delar även med sig av konkreta skrivtips och motiverande råd om hur du sätter igång. Något av vad den bjuder på: Romanskrivande som ett husbygge. Skriva självbiografiskt. Inte vara rädd för att...
E-Bok 129 kr Pris

Bokons kunder har även köpt

Undertext Fjorton författare om sitt skrivande
Författare Klas Östergren (författare), Andrea Lundgren (författare), Annika Norlin (författare), Johan Theorin (författare), Kristoffer Leandoer (författare), Majgull Axelsson (författare)
Förlag Natur & Kultur
Utgiven 3 Januari 2020
Längd 156 sidor
Genrer Litteraturvetenskap, Fackböcker
Språk Swedish
Format epub
Kopieringsskydd Vattenmärkt
ISBN 9789127165274
I den här antologin möter du nyskrivna personliga texter av några av Sveriges namnkunnigaste författare. De delar även med sig av konkreta skrivtips och motiverande råd om hur du sätter igång. I den här antologin möter du nyskrivna personliga texter av några av Sveriges namnkunnigaste författare. De delar även med sig av konkreta skrivtips och motiverande råd om hur du sätter igång. Något av vad den bjuder på: Romanskrivande som ett husbygge. Skriva självbiografiskt. Inte vara rädd för att inte vara unik. Den svåra andra boken. Hur det är att gå – och leda – skrivarkurser. Inte sträva efter en perfekt rad, utan flera fulla sidor, och ur det vaska fram guldet. Konsten att kunna redigera sin egen text. Det här är en bok som vänder sig till alla som är intresserade av skrivande. Till dig som ständigt skriver, till dig som ännu inte börjat och till dig som vill veta hur dessa författare egentligen gör. Medverkar gör: Andrea Lundgren, Annika Norlin, Johan Theorin, Klas Östergren, Kristoffer Leandoer, Majgull Axelsson, Mats Strandberg, Negar Naseh, Nina Wähä, Stina Stoor, Sven Olov Karlsson, Torbjörn Flygt, Åsa Linderborg, Åsa Moberg.