Ta vad man vill ha (e-bok) av Louise Boije af G
Lägg till önskelistan
Louise Boije af Gennäs (författare), Louise Boije (författare)

Ta vad man vill ha e-bok

75 kr
(0)
Vem vill inte festa och snacka och älska, allt i jakten på nån form av mening med det hela? Ebb och jag var en osannolik kombination, och kanske var det just därför som jag slet med henne ut den där kvällen i en sanslös karusell av killar, droger, klubbar, toalettbesök och taxifärder. Vill man att roliga saker ska hända får man oftast ordna dem själv; vill man träffa en prins får man leta upp honom. Man måste lära sig att ta vad man vill ha ... Louise Boije af Gennäs debuterade 1991 med gen...
75 kr
89 kr
Författare Jan Cervin (annat), Louise Boije af Gennäs (författare), Louise Boije (författare), Jan Cervin Design (annat), Jan Cervin Design (annat), Ilse-Mari Berglin (annat)
Utgiven 3 Augusti 2015
Längd 291 sidor
Genrer Romaner, Skönlitteratur
Språk Swedish
Format epub
Kopieringsskydd Vattenmärkt
ISBN 9789100156350
Vem vill inte festa och snacka och älska, allt i jakten på nån form av mening med det hela? Ebb och jag var en osannolik kombination, och kanske var det just därför som jag slet med henne ut den där kvällen i en sanslös karusell av killar, droger, klubbar, toalettbesök och taxifärder. Vill man att roliga saker ska hända får man oftast ordna dem själv; vill man träffa en prins får man leta upp honom. Man måste lära sig att ta vad man vill ha ... Louise Boije af Gennäs debuterade 1991 med generationsromanen Ta vad man vill ha och har varit verksam som journalist, dramatiker och romanförfattare. Hon skapade TV-serien Rederiet, och hennes pjäser Bestseller och Kvinna klädd i solen har spelats på Dramaten och Stockholms Stadsteater. Hon har även hyllats för romanen Stjärnor utan svindel (1996).