Svarta sekunder (e-bok) av Karin Fossum
Lägg till önskelistan
Karin Fossum (författare)

Svarta sekunder (Konrad Sejer #6) e-bok

Pris 89 kr
(1)
Jacob Skarre noterade på blocket vad kvinnan sade, och en rad motstridiga känslor växte fram inom honom. Ida Joner, en tioårig flicka från Glasbruket, var två timmar försenad. Något måste ha hänt. Men det behövde inte vara något förfärligt, bara en liten bagatell. Som ett smärtande getingstick först, och så den ljuvaste lindring av dem alla. Mors trygga famn. Han log för sig själv vid tanken ? han hade sett detta så många gånger förr. Samtidigt skyggade han inför allt det som kanske skulle ko...
E-Bok 89 kr Pris Ljudbok 109 kr Pris

Bokons kunder har även köpt

Författare Karin Fossum (författare), Helena Örnkloo (översättare), Ulf Örnkloo (översättare), Ilse-Mari Berglin (annat)
Utgiven 4 Maj 2015
Längd 224 sidor
Genrer Deckare
Serie Konrad Sejer
Del i serie 6
Språk Swedish
Format epub
Kopieringsskydd Vattenmärkt
ISBN 9789137143903
Jacob Skarre noterade på blocket vad kvinnan sade, och en rad motstridiga känslor växte fram inom honom. Ida Joner, en tioårig flicka från Glasbruket, var två timmar försenad. Något måste ha hänt. Men det behövde inte vara något förfärligt, bara en liten bagatell. Som ett smärtande getingstick först, och så den ljuvaste lindring av dem alla. Mors trygga famn. Han log för sig själv vid tanken ? han hade sett detta så många gånger förr. Samtidigt skyggade han inför allt det som kanske skulle komma.     Ida Joner skulle bara ta en tur till kiosken på sin gula cykel för att köpa senaste numret av hästtidningen Wendy och så Bugg för pengarna som blev över. Men hon kommer inte tillbaka. Den tionde september, nio dagar senare och den dagen hon skulle ha fyllt tio år, hittar man henne vid en vägkant, fint och ordentligt inlindad i ett blommigt täcke.     Hennes ansikte är fullt synligt, ögonen slutna. Kinderna är mycket bleka, huden till synes helt oskadd. Inga röda märken, inga skador på huvudet, inget synligt blod, inga spår av smärta. Men något är fel. Hon har inte på sig den joggingdress och de skor hon försvann i. Hon är klädd i ett nytt, vitt nattlinne, hon påminner om en liten älva i en saga.     Det blir en lång och svår utredning för Konrad Sejer och hans assistent Jacob Skarre. Här finns inget motiv, ingen logisk förklaring till mordet. Återigen visar Karin Fossum sin otroliga begåvning att beskriva och tränga in i människors psyke, med djup insikt och stor medkänsla.     Svarta sekunder är Karin Fossums sjätte kriminalroman. Sammanlagt har hennes böcker sålts i mer än 500 000 exemplar i Sverige.