Super-Charlie och bajsexplosionen (e-bok) av Ca
Lägg till önskelistan
Camilla Läckberg (författare), Therese Vildefall (författare)

Super-Charlie och bajsexplosionen (Super-Charlie #10) e-bok

Pris 39 kr
(0)
Hjälp Super-Charlie – bli en hjälte du också! Camilla Läckberg är en stolt och engagerad ambassadör för Barncancerfonden. Därför skänker hon 10 % av sina intäkter från den här boken till forskningen om barncancer. Tack för att du köper boken och är med och bidrar! Hejdlös bilderbokshumor! Super-Charlies familj är på semester i soliga Spanien. Allt skulle kunna vara perfekt ... Men tyvärr är Super-Charlies lillasyster Polly mitt uppe i kiss- och bajsåldern, deras pappa riktigt usel på spans...
E-Bok 39 kr Pris Ljudbok 39 kr Pris

Bokons kunder har även köpt

Författare Camilla Läckberg (författare), Therese Vildefall (författare), Therese1 Vildefall (illustratör), Therese Vildefall (illustratör)
Förlag Bonnier Carlsen
Utgiven 22 September 2020
Längd 40 sidor
Genrer 3-6 År, Barnböcker
Del i serie 10
Språk Swedish
Format pdf
Kopieringsskydd Vattenmärkt
ISBN 9789179752965
Hjälp Super-Charlie – bli en hjälte du också! Camilla Läckberg är en stolt och engagerad ambassadör för Barncancerfonden. Därför skänker hon 10 % av sina intäkter från den här boken till forskningen om barncancer. Tack för att du köper boken och är med och bidrar! Hejdlös bilderbokshumor! Super-Charlies familj är på semester i soliga Spanien. Allt skulle kunna vara perfekt ... Men tyvärr är Super-Charlies lillasyster Polly mitt uppe i kiss- och bajsåldern, deras pappa riktigt usel på spanska, och mormor snart mystiskt försvunnen. Super-Charlie måste vinka adjö till lugna dagar vid poolen och ta sig an ett nytt mysterium i semesterparadiset. Super-Charlie och bajsexplosionen är den tionde fristående boken om barnens egen superhjälte, den kaxige Super-Charlie. Deckardrottningen Camilla Läckberg har inspirerats av livet i sin egen brokiga småbarnsfamilj, som känns igen i bilden. Med illustratören Therese Vildefalls fartfyllda bilder blir böckerna om Super-Charlie till barnens favoriter.