Succémetoden 5:2. Enkla, snabba recept för fast
Lägg till önskelistan
Åsa Swanberg (författare)

Succémetoden 5:2. Enkla, snabba recept för fastedagar e-bok

Pris 105 kr
(0)
"En aktuell och innehållsrik kokbok... Mycket näringsriktiga recept." Bibliotekstjänst, Eeva-Stiina Sundén 5:2-metoden! Här lite snyggare och enklare! Av författaren till Saltå kvarn-böckerna! Dieten 5:2 gör succé i Sverige! Du äter vad gott du vill, bara mindre två dagar i veckan. Författarna gör den "enkla" 5:2-metoden än enklare! Boken innehåller cirka 90 recept på frukost, mellanmål, lunch och middag under halvfastedagarna. De är indelade i kalorispann och du kombinerar recepten fritt...
E-Bok 105 kr Pris

Bokons kunder har även köpt

Författare Åsa Swanberg (författare), Malou Holm (annat)
Utgiven 20 Maj 2014
Genrer Familj & Hälsa, Mat & Dryck, Hälsa, Livsstil, Fritid
Språk Swedish
Format pdf
Kopieringsskydd Vattenmärkt
ISBN 9789174690941
"En aktuell och innehållsrik kokbok... Mycket näringsriktiga recept." Bibliotekstjänst, Eeva-Stiina Sundén 5:2-metoden! Här lite snyggare och enklare! Av författaren till Saltå kvarn-böckerna! Dieten 5:2 gör succé i Sverige! Du äter vad gott du vill, bara mindre två dagar i veckan. Författarna gör den "enkla" 5:2-metoden än enklare! Boken innehåller cirka 90 recept på frukost, mellanmål, lunch och middag under halvfastedagarna. De är indelade i kalorispann och du kombinerar recepten fritt och efter hur just du vill äta (någon äter allt på en gång, andra lite i omgångar). Mellanmålen är för dig som kanske vill mjukstarta och testa dieten. Det finns även enstaka recept på uppemot 550 kcal/person för den som bara vill äta ett mål per dag. Alla recept är snabba och enkla att laga men samtidigt inspirerande och läckra, t ex "Morot-och kokoss­moothie" och "Kräftwrap". En del är storkok som man kan frysa in till kommande fastedagar då man sällan har lust att stå vid spisen. Maten är snyggt och stilsäkert fotad uppifrån. En 5:2-kokbok som inspirerar! ÅSA SWANBERG och MALOU HOLM är själva hängivna 5:2:are och samtidigt glada i mat och gott. De har tillsam­mans gjort flera framgångsrika kokböcker, bland andra Året runt med Saltå Kvarn, Vinterns goda och Bagarnas bästa bröd och bakverk, och gör tidningen BAKA. I boken berättar de om sina erfarenheter av dieten och ger sina bästa tips.