Lägg till önskelistan
Succémetoden 5:2. Enkla, snabba recept för fastedagar e-bok
Pris
105 kr
"En aktuell och innehållsrik kokbok... Mycket näringsriktiga recept."
Bibliotekstjänst, Eeva-Stiina Sundén
5:2-metoden! Här lite snyggare och enklare! Av författaren till Saltå kvarn-böckerna!
Dieten 5:2 gör succé i Sverige! Du äter vad gott du vill, bara mindre två dagar i veckan. Författarna gör den "enkla" 5:2-metoden än enklare!
Boken innehåller cirka 90 recept på frukost, mellanmål, lunch och middag under halvfastedagarna. De är indelade i kalorispann och du kombinerar recepten fritt...
E-Bok
105 kr
Pris
Förlag
Ordalaget Bokförlag
Utgiven
20 Maj 2014
Genrer
Familj & Hälsa, Mat & Dryck, Hälsa, Livsstil, Fritid
Språk
Swedish
Format
pdf
Kopieringsskydd
Vattenmärkt
ISBN
9789174690941
"En aktuell och innehållsrik kokbok... Mycket näringsriktiga recept."
Bibliotekstjänst, Eeva-Stiina Sundén
5:2-metoden! Här lite snyggare och enklare! Av författaren till Saltå kvarn-böckerna!
Dieten 5:2 gör succé i Sverige! Du äter vad gott du vill, bara mindre två dagar i veckan. Författarna gör den "enkla" 5:2-metoden än enklare!
Boken innehåller cirka 90 recept på frukost, mellanmål, lunch och middag under halvfastedagarna. De är indelade i kalorispann och du kombinerar recepten fritt och efter hur just du vill äta (någon äter allt på en gång, andra lite i omgångar).
Mellanmålen är för dig som kanske vill mjukstarta och testa dieten. Det finns även enstaka recept på uppemot 550 kcal/person för den som bara vill äta ett mål per dag. Alla recept är snabba och enkla att laga men samtidigt inspirerande och läckra, t ex "Morot-och kokossmoothie" och "Kräftwrap". En del är storkok som man kan frysa in till kommande fastedagar då man sällan har lust att stå vid spisen.
Maten är snyggt och stilsäkert fotad uppifrån. En 5:2-kokbok som inspirerar!
ÅSA SWANBERG och MALOU HOLM är själva hängivna 5:2:are och samtidigt glada i mat och gott. De har tillsammans gjort flera framgångsrika kokböcker, bland andra Året runt med Saltå Kvarn, Vinterns goda och Bagarnas bästa bröd och bakverk, och gör tidningen BAKA. I boken berättar de om sina erfarenheter av dieten och ger sina bästa tips.