Styrketräningens anatomi : 75 övningar som ger
Lägg till önskelistan
Pat Mannocchia (författare)

Styrketräningens anatomi : 75 övningar som ger maximalt resultat (Anatomi #1) e-bok

79 kr
(0)
Ju bättre du känner och förstår din kropp desto mer får du ut av din träning. Den här boken ger dig de insikter och kunskaper du behöver för att maximera din styrketräning. Med hjälp av anatomiska genomskärningar av kroppen kan du tydligt se hur olika muskler arbetar vid olika övningar. På så sätt blir det lättare att förstå hur du ska göra för att styrketräna korrekt och få ut det mesta möjliga av övningarna. Det här är inte den första eller enda träningsboken med anatomiska illustratione...
79 kr
Författare Christian Thurban (annat), Pat Mannocchia (författare), Marian Purcell (annat), Pleum Chenaphun (annat), Lee Bartow (annat), Terry Egusa (annat), Robert Wright (annat)
Förlag Tukan Förlag
Utgiven 19 Februari 2016
Genrer Sport, Fritid & Hobby, Hälsa, Livsstil, Fritid
Serie Anatomi
Del i serie 1
Språk Swedish
Format pdf
Kopieringsskydd Vattenmärkt
ISBN 9789176175651
Ju bättre du känner och förstår din kropp desto mer får du ut av din träning. Den här boken ger dig de insikter och kunskaper du behöver för att maximera din styrketräning. Med hjälp av anatomiska genomskärningar av kroppen kan du tydligt se hur olika muskler arbetar vid olika övningar. På så sätt blir det lättare att förstå hur du ska göra för att styrketräna korrekt och få ut det mesta möjliga av övningarna. Det här är inte den första eller enda träningsboken med anatomiska illustrationer, men den är unik i sin strävan att ge ett tydligt helhetsperspektiv på träningen som är användbart för såväl nybörjare som för dem som ägnar sig professionellt åt styrketräning.