Stjärnfall (e-bok) av Lars Wilderäng
Lägg till önskelistan Gratis smakprov
  • Spara till biblioteket
  • Läs smakprov
  • Visa inbäddningskod
Lars Wilderäng (författare)

Stjärnfall (Stjärnklart #2) e-bok

Pris 79 kr
Tio år har gått sedan den moderna civilisationens undergång, när all elektronik slogs ut av ett högteknologiskt angrepp. Livet har sakta börjat stabiliseras, men är faran verkligen över? Nedsläckningen, som perioden när elen försvann kallas, var troligtvis bara början. Nu står mänskligheten inför ett än större hot. Militären Jocke är äntligen tillbaka i Sverige efter ett långt uppdrag i Mellanöstern och hoppas på ett lugnt liv. Storbonden Filip Stenvik har fått skydd av Federationen Västra...
E-Bok 79 kr Pris Ljudbok 119 kr Pris

Bokons kunder har även köpt

Författare Lars Wilderäng (författare)
Utgiven 28 Juli 2015
Genrer Science Fiction, Romaner, Science Fiction & Fantasy, Skönlitteratur
Serie Stjärnklart
Del i serie 2
Språk Swedish
Format epub
Kopieringsskydd Vattenmärkt
ISBN 9789187783470
Tio år har gått sedan den moderna civilisationens undergång, när all elektronik slogs ut av ett högteknologiskt angrepp. Livet har sakta börjat stabiliseras, men är faran verkligen över? Nedsläckningen, som perioden när elen försvann kallas, var troligtvis bara början. Nu står mänskligheten inför ett än större hot. Militären Jocke är äntligen tillbaka i Sverige efter ett långt uppdrag i Mellanöstern och hoppas på ett lugnt liv. Storbonden Filip Stenvik har fått skydd av Federationen Västra Götaland men oroar sig för nya angrepp. Maximilian har vuxit upp till en man och gör sitt bästa för att bryta sig fri från barndomshemmet och gå sin egen väg. På Carlstens fästning samlar Bohusläns landshövding, Gustaf Silverbane, sina styrkor, medan forskningschefen Anna Ljungberg försöker analysera den motståndare de inte vet mycket om. Men tänk om fienden redan finns bland dem? Kanske närmare än någon kan ana … Stjärnfall är den actionfyllda uppföljaren till Lars Wilderängs dystopiska roman Stjärnklart. Film-och tv-rättigheterna till Stjärnklart är sålda till produktionsbolaget Bob Film.
Betingelser for brukergenerert innhold Skriv din egen recension

Lite störigt i början med aliens men otroligt spännande! Sträcklyssnar!!

MrT

Tunn story

Jag antog felaktigt att det skulle bli en bra fortsättning på boken. Tyvärr är det bara en blandning av populära TV-serier som ligger till grund för storyn. Rekommenderar inte köp.