Steve Jobs - en biografi : En biografi (e-bok)
Lägg till önskelistan Gratis smakprov
  • Spara till biblioteket
  • Läs smakprov
  • Visa inbäddningskod
Walter Isaacson (författare)

Steve Jobs - en biografi : En biografi e-bok

Pris 79 kr
(2)
Steve Jobs, i-konen Den egensinnige kreatören, den maniske perfektionisten. Vi kände honom som den store uppfinnaren, den som revolutionerat vårt sätt att umgås och förhålla oss till världen och totalt förändrat vårt vardagsliv. Men vem var han? Och hur kom han att bli till den ikon han är idag? Vilka var hans drivkrafter? Vilka tankar och människor påverkade honom, stöttade honom, bjöd honom motstånd? För första gången berättar Steve Jobs om sitt liv och sitt arbete. Under flera års tid oc...
E-Bok 79 kr Pris

Bokons kunder har även köpt

Författare Walter Isaacson (författare), Roland Poirier Martinsson (översättare), Jojo Form (annat), Thomas Engström (översättare), Roland Poirier (översättare)
Utgiven 12 November 2013
Längd 635 sidor
Genrer Biografier, Biografier & Memoarer
Språk Swedish
Format epub
Kopieringsskydd Vattenmärkt
ISBN 9789100128265
Steve Jobs, i-konen Den egensinnige kreatören, den maniske perfektionisten. Vi kände honom som den store uppfinnaren, den som revolutionerat vårt sätt att umgås och förhålla oss till världen och totalt förändrat vårt vardagsliv. Men vem var han? Och hur kom han att bli till den ikon han är idag? Vilka var hans drivkrafter? Vilka tankar och människor påverkade honom, stöttade honom, bjöd honom motstånd? För första gången berättar Steve Jobs om sitt liv och sitt arbete. Under flera års tid och i över fyrtio intervjuer har Steve Jobs berättat öppenhjärtigt för vetenskapshistorikern Walter Isaacson om sin uppväxt, sitt privatliv och sin karriär. Han har inga skäl kvar att dölja någonting. Här berättar han allt. Det här är historien om en man som mer än någon annan personifierar vår tid, en symbol för den mänskliga kreativiteten och ett synsätt där form och innehåll är lika viktiga. Steve Jobs har, med sitt driv och sin ständiga jakt på perfektion, totalt revolutionerat vår värld och vårt sätt att leva. Han släppte in datorn i hemmet, gav den tecknade filmen en renässans, stöpte i ett enda slag om musikindustrin med sin i-Pod och med i-Phonen förvandlade han telefonen till ett oumbärligt vardagsredskap -- och en väldigt kul leksak. Samtidigt. Steve Jobs avled i oktober 2011, 56 år gammal.
Betingelser for brukergenerert innhold Skriv din egen recension

Ett måste vad man än tycker om Apple

Måsteläsning för alla som är intresserade av datorer och teknik.