Starta och driva eget - smart, digitalt och hål
Lägg till önskelistan
Elin Häggberg (författare)

Starta och driva eget - smart, digitalt och hållbart e-bok

149 kr
(0)
Har du en idé som du vill göra till verklighet genom att starta eget företag? Eller är du redan igång men står och stampar? Då är den här boken för dig!  Det har aldrig varit enklare att starta eget företag, som ett sidoprojekt eller en heltidssysselsättning. I vår uppkopplade värld kan du enkelt och billigt bygga upp din verksamhet och nå kunder på helt nya sätt, till och med innan du har något att sälja. Men oavsett om du bara har ett frö till en affärsidé eller har drivit eget under en ti...
E-Bok 149 kr
Författare Elin Häggberg (författare), Karin Landmér (redaktör), Filippa Corin (annat), Ebba Sääf (annat), Caroline Frankesjö (annat)
Förlag Polaris Fakta
Utgiven 6 Oktober 2019
Genrer Ekonomi Och Ledarskap, Fackböcker
Språk Swedish
Format pdf
Kopieringsskydd Vattenmärkt
ISBN 9789188953575
Har du en idé som du vill göra till verklighet genom att starta eget företag? Eller är du redan igång men står och stampar? Då är den här boken för dig!  Det har aldrig varit enklare att starta eget företag, som ett sidoprojekt eller en heltidssysselsättning. I vår uppkopplade värld kan du enkelt och billigt bygga upp din verksamhet och nå kunder på helt nya sätt, till och med innan du har något att sälja. Men oavsett om du bara har ett frö till en affärsidé eller har drivit eget under en tid så kan frågetecknen vara många. Använd den här boken som en guide för att steg för steg komma igång och komma vidare. Få svar på dina frågor, inspireras av andra och ta hjälp av startupföretagens metoder för att bygga ett företag som är smart, digitalt och hållbart.   Elin Häggberg är journalisten som blev entreprenör. Genom sina föreläsningar och guider, sin blogg Teknifik och podcasten Teknikens Under, hjälper Elin tusentals människor varje vecka att bättre förstå och använda teknik och digitala verktyg. Från att aldrig ha sett sig som en företagartyp är hon idag en inspirationskälla för många som drömmer om att ta klivet till eget. När Elin själv startade företag saknade hon en tydlig, enkel guide in i företagslivet som var anpassad efter den digitala världen. Nu finns den!