Sportklubben - Samir och spelet (e-bok) av Scot
Lägg till önskelistan
Scott Ciencin (författare)

Sportklubben - Samir och spelet (Sportklubben) e-bok

139 kr
(0)
Kan Samir lita på sin nya basketkompis Erik? De är båda duktiga spelare och trivs ihop på planen. Men Erik har tidigare spelat för motståndarlaget. Och nu tror många att han kan vara en förrädare. Ska Samir svika sin nya kompis för att rädda laget … eller har laget fel? Samir och spelet är den fjärde delen i fartfyllda serien Sportklubben. Tidigare delar i serien är Mio och matchen, Teo och tävlingen, och Isak på isen. Sportklubben är serieromaner för alla i mellanåldern som gillar sport o...
E-Bok 139 kr
Författare Scott Ciencin (författare), Ylva Kempe (översättare), Fernando Cano (illustratör), Jesus Aburto Martinez (illustratör)
Förlag Nypon förlag
Utgiven 16 Augusti 2021
Genrer 9-12 År, Sport, Fritid & Hobby, Tecknade Serier, Barnböcker, Hälsa, Livsstil, Fritid, Skönlitteratur
Serie Sportklubben
Språk Swedish
Format pdf
Kopieringsskydd Vattenmärkt
ISBN 9789179875367
Kan Samir lita på sin nya basketkompis Erik? De är båda duktiga spelare och trivs ihop på planen. Men Erik har tidigare spelat för motståndarlaget. Och nu tror många att han kan vara en förrädare. Ska Samir svika sin nya kompis för att rädda laget … eller har laget fel? Samir och spelet är den fjärde delen i fartfyllda serien Sportklubben. Tidigare delar i serien är Mio och matchen, Teo och tävlingen, och Isak på isen. Sportklubben är serieromaner för alla i mellanåldern som gillar sport och spänning. Rapp dialog och coola illustrationer skapar de fartfyllda berättelserna som är lätta att följa, men aldrig blir långtråkiga. Varje historia inleds med en presentation av huvudkaraktärerna i text och bild. Sist i böckerna finns en ordlista som förklarar svåra ord. Lättlästa böcker från Nypon är ofta något kortare, har alltid ett lättare språk och ett innehåll anpassat för den tänkta läsarens ålder.