Spår från andra sidan : En berättelse om livet
Lägg till önskelistan
Janis Heaphy Durham (författare), Janis Heaphy (författare)

Spår från andra sidan : En berättelse om livet efter döden e-bok

75 kr
(0)
År 2004 avled Janis Heaphy Durhams man, Max, i sviterna av cancer. Som dotter till en präst blev det naturligt för Heaphy Durham att bearbeta sorgen genom sin tro. Snart började hon märka av en rad underliga företeelser som hon aldrig någonsin upplevt förut: fladdrande ljus, dörrar som öppnades och stängdes och klockor som, vid upprepade tillfällen, stannade på 12:44 - tidpunkten då hennes man dödförklarades. Men det största av allt, det som förändrade Heaphy Durhams liv för alltid: ett handa...
75 kr
Författare Jan Cervin (annat), Ulrika Junker Miranda (översättare), Ulrika Junker (översättare), Jan Cervin Design (annat), Janis Heaphy Durham (författare), Jan Cervin Design (annat), Janis Heaphy (författare)
Utgiven 20 Januari 2016
Längd 254 sidor
Genrer Psykologi Och Pedagogik, Fackböcker
Språk Swedish
Format epub
Kopieringsskydd Vattenmärkt
ISBN 9789137148533
År 2004 avled Janis Heaphy Durhams man, Max, i sviterna av cancer. Som dotter till en präst blev det naturligt för Heaphy Durham att bearbeta sorgen genom sin tro. Snart började hon märka av en rad underliga företeelser som hon aldrig någonsin upplevt förut: fladdrande ljus, dörrar som öppnades och stängdes och klockor som, vid upprepade tillfällen, stannade på 12:44 - tidpunkten då hennes man dödförklarades. Men det största av allt, det som förändrade Heaphy Durhams liv för alltid: ett handavtryck på badrumsspegeln på årsdagen för Max bortgång. Här berättar Heaphy Durham om hur hennes upplevelser förändrade henne i grunden och ledde henne till en helt ny världsbild. Med bildlig dokumentation och intervjuer med både forskare och spiritister, bevisar Heaphy Durham att gränsen mellan olika världar är tunnare än vi tidigare kunnat tro.