Snart dansar du åter (e-bok) av Cecilia Ekhem
Lägg till önskelistan
Cecilia Ekhem (författare)

Snart dansar du åter e-bok

Pris 95 kr
(0)
Maggis dagar som småbarnsförälder fylls av odramatiska vardagsbestyr. Hon tycker sig leva det perfekta familjelivet. Men allt förändras snabbt när en person i hennes närhet dör och en annan skadas allvarligt. Den stillsamma vardagen byts mot en vandring på katastrofens rand. Ingenting går längre att ta för givet. Inte heller kärleken. Snart dansar du åter är en berättelse om hur ett enda ögonblick kan förändra våra liv, hur det kan påverka oss själva och relationerna, och om att hitta fotfäs...
E-Bok 95 kr Pris Ljudbok 139 kr Pris

Bokons kunder har även köpt

Författare Cecilia Ekhem (författare)
Förlag Bookea
Utgiven 23 Augusti 2021
Genrer Romaner, Skönlitteratur
Språk Swedish
Format epub
Kopieringsskydd Vattenmärkt
ISBN 9789189448513
Maggis dagar som småbarnsförälder fylls av odramatiska vardagsbestyr. Hon tycker sig leva det perfekta familjelivet. Men allt förändras snabbt när en person i hennes närhet dör och en annan skadas allvarligt. Den stillsamma vardagen byts mot en vandring på katastrofens rand. Ingenting går längre att ta för givet. Inte heller kärleken. Snart dansar du åter är en berättelse om hur ett enda ögonblick kan förändra våra liv, hur det kan påverka oss själva och relationerna, och om att hitta fotfästet igen när allt har rasat. Vad händer med de nära relationerna när det som inte får ske plötsligt slår omkull oss? Hur finner vi fast mark igen? Snart dansar du åter, som skrevs 2011, är den (helt) fristående fortsättningen på Cecilia Ekhems debutroman Väntrum (2008).
Betingelser for brukergenerert innhold Skriv din egen recension

Stark roman om hur livet kan kastas om

En vardagsnära och samtidigt stark bok om sådant som kan hända, om hur livet kan kastas om och byta riktning, både negativ och positiv. Cecilia skriver på ett väldigt närvarande sätt och fast berättelsen innehåller mycket reflektion, flyter det bra och boken är lättläst. Jag rekommenderar den varmt, oavsett man redan varit med om motgångar, eller har dem framför sig. Vi kommer alla behöva hantera sådant som inte blev som vi tänkt och sådant som gör ont och därför behövs böcker som "Snart dansar du åter".