Sjuka själar (e-bok) av Kristina Ohlsson
Lägg till önskelistan
Kristina Ohlsson (författare)

Sjuka själar e-bok

Pris 59 kr
Först sattes träd i brand. Sedan öppnades portarna till helvetet. Lukas försvinner några dagar innan han ska ta studenten. Tre veckor senare hittas han medvetslös med stora skador. Ingen förstår vad som hänt honom. Inte ens han själv. Det enda han och alla andra vet är att ytterligare två personer försvunnit på samma sätt. Men Lukas är den enda som har kommit tillbaka. Tio år senare återvänder han till sitt föräldrahem, plågad av ovissheten om vem som en gång förstörde hans liv. På andr...
E-Bok 59 kr Pris Ljudbok 109 kr Pris
Författare Kristina Ohlsson (författare)
Förlag Bokon.se
Genrer
Språk Swedish
Format epub
Kopieringsskydd Vattenmärkt
ISBN 9789164242754

Bokons kunder har även köpt

Först sattes träd i brand. Sedan öppnades portarna till helvetet. Lukas försvinner några dagar innan han ska ta studenten. Tre veckor senare hittas han medvetslös med stora skador. Ingen förstår vad som hänt honom. Inte ens han själv. Det enda han och alla andra vet är att ytterligare två personer försvunnit på samma sätt. Men Lukas är den enda som har kommit tillbaka. Tio år senare återvänder han till sitt föräldrahem, plågad av ovissheten om vem som en gång förstörde hans liv. På andra sidan gatan bor en man som aldrig förlikat sig med att han inte fick veta vad som hände hans dotter Fanny. Och som tror att Lukas har svaret. Samtidigt flyttar Anna och David in i den gamla prästgården. Här ska de börja sitt nya liv. Men huset väcker stark oro hos Anna. När hon senare hittar ett järnkors nedgrävt i trädgården förstår hon att det finns någon som vill dem illa. Riktigt illa. Anna försöker vettskrämd rädda både sig själv och David. Men är det redan för sent? Kristina Ohlsson är en av Sveriges mest framgångsrika och hyllade författare av kriminalromaner och barnböcker. Sjuka själar är hennes första skräckroman.
Betingelser for brukergenerert innhold Skriv din egen recension

Spännande men saknar det lilla Henry xtra

.

spännande enda in till sista sidan

Sträcklyssnade nästan hela boken.

Otroligt dåligt slut, besviken efter alla timmar jag lyssnat😢

tog bort den för jag hade redan lyssnat på den

Spännande o läskig

Sjukt men spännande

Jag kunde inte sluta lyssna. Man tror sig ha idéer men det är så sjukt och tvistat så man inte ens tänkt på det. Oväntad, frustrerande och så spännande!

Oerhört spännande!