Sjövilda viljor (e-bok) av Noelle Stevenson, Sh
Lägg till önskelistan
Noelle Stevenson (författare), Shannon Watters (författare), Kat Leyh (författare)

Sjövilda viljor (Vildmarks-systrar #5) e-bok

215 kr
(0)
När vildmarks-systrarna stöter på en ledsen punk-sjöjungfru nere vid vattnet anser April att det bara finns en sak att göra! Hjälpa sjöjungfrun få tillbaka sitt band och sin bästa kompis, såklart! Men de andra vildmarks-systrarna är tveksamma. Arga sjömonster lurar där nere och en scout-fest som de längtat efter ska snart börja. Vad ska de göra? Kan de bara strunta i sjöjungfrun och musik-äventyret som lockar under ytan? Vänskapen sätts på prov i den femte delen av Vildmarks-systrar! Vem har...
E-Bok 215 kr
Författare Noelle Stevenson (författare), Shannon Watters (författare), Kat Leyh (författare), Marie Helleday Ekwurtzel (översättare), Lo Tamborini (berättare), Carolyn Nowak (illustratör), Brooke Allen (illustratör), Maarta Laiho (illustratör)
Utgiven 27 Januari 2021
Genrer 9-12 År, Barnböcker
Del i serie 5
Språk Swedish
Format epub
Kopieringsskydd Vattenmärkt
ISBN 9789178818761
När vildmarks-systrarna stöter på en ledsen punk-sjöjungfru nere vid vattnet anser April att det bara finns en sak att göra! Hjälpa sjöjungfrun få tillbaka sitt band och sin bästa kompis, såklart! Men de andra vildmarks-systrarna är tveksamma. Arga sjömonster lurar där nere och en scout-fest som de längtat efter ska snart börja. Vad ska de göra? Kan de bara strunta i sjöjungfrun och musik-äventyret som lockar under ytan? Vänskapen sätts på prov i den femte delen av Vildmarks-systrar! Vem har egentligen rätt att bestämma vad en grupp av kompisar ska göra? Och hur många faror måste man våga möta för att hjälpa en vän? Prata om vänskap och prioriteringar med avstamp den knasiga, spännande och magiska världen som hör till Vildmarks-systrarna.