Sista tåget till London (e-bok) av Neil Richard
Lägg till önskelistan
Neil Richards (författare), Matthew Costello (författare)

Sista tåget till London (Morden i Cherringham #5) e-bok

Pris 85 kr
(0)
Mysdeckar-serien Morden i Cherringham består av fristående fall lösta av samma mordutredarduo. Perfekt cosy crime för dig som gillar Morden i Midsomer och Agatha Christie. Det är sommarfest i Cherringham och idrottsplatsen har förvandlats till ett nöjesfält. I centrum står den klassiska dockteatern, som alltid skött av den älskvärde mr Brendl. Folk trängs framför ståndet med de röd- och vitrandiga gardinerna i väntan på att föreställningen ska börja. Men plötsligt skär ett isande skrik genom...
E-Bok 85 kr Pris Ljudbok 85 kr Pris

Bokons kunder har även köpt

Författare Neil Richards (författare), Matthew Costello (författare), Denise Leoneus (annat), Charlotte Sirc (översättare)
Förlag Tiden förlag
Utgiven 1 Mars 2021
Genrer Deckare
Del i serie 5
Språk Swedish
Format epub
Kopieringsskydd Vattenmärkt
ISBN 9789151504247
Mysdeckar-serien Morden i Cherringham består av fristående fall lösta av samma mordutredarduo. Perfekt cosy crime för dig som gillar Morden i Midsomer och Agatha Christie. Det är sommarfest i Cherringham och idrottsplatsen har förvandlats till ett nöjesfält. I centrum står den klassiska dockteatern, som alltid skött av den älskvärde mr Brendl. Folk trängs framför ståndet med de röd- och vitrandiga gardinerna i väntan på att föreställningen ska börja. Men plötsligt skär ett isande skrik genom luften. Föräldrar drar sina barn upp på fötter och börjar springa. Bakom dockteatern ligger mr Brendl död. Jack och Sarah är snabbt framme vid den gamle mannen, som tycks ha fått en hjärtattack. Men så får Jack se att han har en tatuering. En tatuering som påminner honom om någon han stötte på för länge sedan, när han utredde ett dödsfall i New York. Sarah Edwards, ensamstående mamma och webbdesigner, och Jack Brennan, änkling och hårdkokt före detta polis från New York, utreder i varje del i serien ett brott i idylliska Cherringham i Cotswolds - ett sömnigt samhälle där det aldrig händer någonting. Tills det börjar dyka upp fall efter fall för Sarah och Jack… Alla delar i Morden i Cherringham är fristående, avslutade fall och serien kan läsas i valfri ordning. Sista tåget till London är fall nr 5.