Shuggie Bain (e-bok) av Douglas Stuart
Lägg till önskelistan
Douglas Stuart (författare)

Shuggie Bain e-bok

Pris 69 kr
(4)
Vinnare av 2020 års Booker-pris! Året är 1981 och industristaden Glasgow är nere för räkning. Under Thatchers järnhårda styre måste man kämpa för att överleva. Glamorösa Agnes Bain har alltid haft större drömmar än så, men när hennes man lämnar familjen faller allt samman och det kommer an på barnen att fånga henne. Shuggie Bain, minstingen, är den som håller ut längst. Men Shuggie drömmer sig också bort, från gruvområdet och från den hånfulla omgivning som aldrig låter honom glömma att han...
E-Bok 69 kr Pris Ljudbok 79 kr Pris

Bokons kunder har även köpt

Författare Douglas Stuart (författare)
Utgiven 27 Februari 2021
Längd 463 sidor
Genrer Romaner, Skönlitteratur
Språk Swedish
Format epub
Kopieringsskydd Vattenmärkt
ISBN 9789100182489
Vinnare av 2020 års Booker-pris! Året är 1981 och industristaden Glasgow är nere för räkning. Under Thatchers järnhårda styre måste man kämpa för att överleva. Glamorösa Agnes Bain har alltid haft större drömmar än så, men när hennes man lämnar familjen faller allt samman och det kommer an på barnen att fånga henne. Shuggie Bain, minstingen, är den som håller ut längst. Men Shuggie drömmer sig också bort, från gruvområdet och från den hånfulla omgivning som aldrig låter honom glömma att han är annorlunda. Douglas Stuarts debutroman SHUGGIE BAIN är en berättelse om klass och kärlek. Den har fått ett storartat mottagande och jämförts med såväl Frank McCourt, Hanya Yanagihara och Éduoard Louis som James Joyce. ”En debut som känns som ett mästerverk”, skrev Washington Post.
Betingelser for brukergenerert innhold Skriv din egen recension

Kan inte ladda ned boken (tekninkstrul), så ingen åsikt om den ännu.

Gripande!

En mycket gripande berättelse där man slås av människans inneboende styrka, samtidigt som man förfäras över hur utelämnade barn är. Läs den!