Sherlock Holmes: Äventyret med den röda cirkeln
Lägg till önskelistan
Arthur Conan Doyle (författare)

Sherlock Holmes: Äventyret med den röda cirkeln – Återutgivning av text från 1915 e-bok

29 kr
(0)
En hyresvärdinna kommer till detektiven Sherlock Holmes och vill att han ska undersöka varför en av hennes hyresgäster beter sig så underligt. Det krävs en hel del övertalning innan han ens bestämmer sig för att ta sig an fallet. Men det dröjer inte länge förrän den ena märkliga händelsen efter den andra inträffar. Deckaren och hans medhjälpare doktor Watson inser snart att fallet handlar om mycket blodigare saker än en excentrisk inneboende. I den här e-boken får du läsa om mord, märkli...
29 kr
Författare Arthur Conan Doyle (författare), Mikael Jägerbrand (redaktör), Hanna Flygare (översättare), H. Flygare (översättare)
Utgiven 4 Mars 2018
Genrer Deckare
Språk Swedish
Format epub
Kopieringsskydd Vattenmärkt
ISBN 9789188819581
En hyresvärdinna kommer till detektiven Sherlock Holmes och vill att han ska undersöka varför en av hennes hyresgäster beter sig så underligt. Det krävs en hel del övertalning innan han ens bestämmer sig för att ta sig an fallet. Men det dröjer inte länge förrän den ena märkliga händelsen efter den andra inträffar. Deckaren och hans medhjälpare doktor Watson inser snart att fallet handlar om mycket blodigare saker än en excentrisk inneboende. I den här e-boken får du läsa om mord, märkliga chiffer, kidnappningar och internationella kriminella organisationer. Den här svenska versionen av texten publicerades år 1915 och översattes av H. Flygare (1841–1924). Berättelsen publicerades på engelska för första gången år 1910 med titeln ”The Adventure of the Red Circle”. Eftersom den här texten skrevs för mer än 100 år sedan så innehåller den namn på personer som inte längre är så bekanta för de flesta. Därför har vi kompletterat originaltexten med ett kapitel med mer information om viktiga personer samt gammaldags mått och ord.