Selfies (e-bok) av Jussi Adler-Olsen
Lägg till önskelistan
Jussi Adler-Olsen (författare)

Selfies (Avdelning Q #7) e-bok

Pris 89 kr
(7)
Avdelning Q håller som vanligt till i Köpenhamnspolisens källarrum, men står nu inför stora utmaningar. Dels vad gäller arbetet, men också på det personliga planet. Gruppens sammanhållande länk Rose har nämligen sjunkit ner i en psykos vars trådar leder långt tillbaka in ett mörkt förflutet. Ett förflutet där ett grymt brott kan ha begåtts. Det har kommit ledningen till känna att uppklarningsstatistiken för Avdelning Q ligger långt under det förväntade. Utan Roses hjälp måste de tre återståe...
E-Bok 89 kr Pris Ljudbok 109 kr Pris

Bokons kunder har även köpt

Författare Leif Jacobsen (översättare), Miroslav Sokcic (annat), Jussi Adler-Olsen (författare)
Utgiven 25 April 2017
Längd 470 sidor
Genrer Deckare
Serie Avdelning Q
Del i serie 7
Språk Swedish
Format epub
Kopieringsskydd Vattenmärkt
ISBN 9789100172909
Avdelning Q håller som vanligt till i Köpenhamnspolisens källarrum, men står nu inför stora utmaningar. Dels vad gäller arbetet, men också på det personliga planet. Gruppens sammanhållande länk Rose har nämligen sjunkit ner i en psykos vars trådar leder långt tillbaka in ett mörkt förflutet. Ett förflutet där ett grymt brott kan ha begåtts. Det har kommit ledningen till känna att uppklarningsstatistiken för Avdelning Q ligger långt under det förväntade. Utan Roses hjälp måste de tre återstående medlemmarna – den karismatiske ledaren Carl Mørck, mystiske Assad och det senaste tillskottet Gordon – kämpa för att övertyga dem om att de ska få fortsätta sitt arbete. Samtidigt hittas en äldre kvinna mördad i Kongens Have och en galen bilist har inlett en dödlig jakt på unga kvinnor, medan nya brott planeras på en helt annan plats. Har händelserna ingenting med varandra att göra, eller finns ett samband begravt någonstans?
Betingelser for brukergenerert innhold Skriv din egen recension

Underhållande, spännande, rolig men ...

Gillar verkligen den här serien, karaktärerna är färgstarka, handlingen spännande och mitt upp i allt våld och elände är boken rolig. Det som inte är roligt är att e-boken har ett typografiskt fel som retar gallfeber på mig under läsningen. Hoppas att det bara gäller e-boken och inte den tryckta utgåvan. En mening som avlutas med ett utrops- eller frågetecken ska inte ha ett mellanslag mellan sista bokstaven i meningen och det följande tecknet. Men det har den här e-boken, genomgående konsekvent. Det gör att läsningen blir snubblande, bortsett från att det ser fult ut! De typografiska reglerna för satstecken är ganska enkla att lära sig. Det lönar sig! Utan det här felet hade det blivit 5 stjärnor.