Sallad (e-bok) av Tommy Myllymäki
Lägg till önskelistan
Tommy Myllymäki (författare)

Sallad e-bok

Pris 159 kr
(0)
För att bygga upp en riktigt bra sallad från grunden finns det några saker du bör tänka på. Tommy Myllymäki lär dig hur du bäst hanterar grönsaker och blad, hur du dressar dem, blandar olika smaker och får till schysta konsistenser med hjälp av olika toppings som krutonger och nötter. Sallad består av ett 90-tal recept. Vissa har en bas av kolhydrater som potatis eller ris, andra är rotfruktsbaserade eller helt bladbaserade. Recept finns på allt från klassiker som caesarsallad, niçoise och w...
E-Bok 159 kr Pris

Bokons kunder har även köpt

Författare Tommy Myllymäki (författare)
Förlag Natur & Kultur
Utgiven 17 Januari 2018
Genrer Mat & Dryck, Hälsa, Livsstil, Fritid
Språk Swedish
Format pdf
Kopieringsskydd Vattenmärkt
ISBN 9789127154001
För att bygga upp en riktigt bra sallad från grunden finns det några saker du bör tänka på. Tommy Myllymäki lär dig hur du bäst hanterar grönsaker och blad, hur du dressar dem, blandar olika smaker och får till schysta konsistenser med hjälp av olika toppings som krutonger och nötter. Sallad består av ett 90-tal recept. Vissa har en bas av kolhydrater som potatis eller ris, andra är rotfruktsbaserade eller helt bladbaserade. Recept finns på allt från klassiker som caesarsallad, niçoise och waldorfsallad till äggsallad med pepparrot, flammad isbergssallad och pastasallad med skinka och pocherat ägg. Dessutom finns det ett kapitel med bara dressingar och såser. Recepten går att vrida och vända på lite som du känner för, så testa gärna att göra egna varianter och kombinationer. Och tänk på att sallad kan ätas året om – inte bara som en lätt lunch i trädgården under sommarhalvåret! Tommy Myllymäki är en av Sveriges mest meriterade kockar. 2018 öppnar han en ny restaurang på Djurgården, han är även kreativ ledare för bl a Taverna Brillo, Sturehof, Riche och Ulriksdals Wärdshus i Stockholm. Tommyhar tidigare gett ut Kött, vilt & fågel, Fisk & skaldjur, Grönsaker och Såser.