Så Tar Du Oförglömliga Fotografier (e-bok) av G
Lägg till önskelistan
George Lange (författare)

Så Tar Du Oförglömliga Fotografier e-bok

39 kr
(0)
Hur får man till en riktigt bra bild? En bild där allt stämmer. Som har något extra. Som fångar ett ögonblick på ett unikt sätt. En bild som är så bra att den till och med etsar sig fast i minnet så att man alltid har den med sig i huvudet. ISå tar du oförglömliga fotografierfår man 288 idéer, tips och yrkeshemligheter till hur man lyckas med just detta. Det handlar inte om att ha en dyr och avancerad kamerautrustning. Boken går inte in på några tekniska detaljer eller något dataprogram för ...
39 kr
Författare George Lange (författare), Scott Mowbray (medförfattare), Janet Vicario (annat), Aszure Barton (annat), William Briscoe (annat), Cléa Owens (annat), Banning Roberts (annat), Francois Damville (annat), Lesley Kennedy (annat), James Gregg (annat), Cherice Barton (annat), Andrew Murdock (annat), Tummo (annat), Tummo (annat), Emily Oldak (annat), Wayne Wilson (annat), Gunnar Hasseläng (översättare), Gyllene Snittet bokformgivning AB (annat)
Förlag Tukan Förlag
Utgiven 30 Juni 2014
Genrer Konst, Musik, Teater, Film, Barnböcker, Fackböcker
Språk Swedish
Format pdf
Kopieringsskydd Vattenmärkt
ISBN 9789176170861
Hur får man till en riktigt bra bild? En bild där allt stämmer. Som har något extra. Som fångar ett ögonblick på ett unikt sätt. En bild som är så bra att den till och med etsar sig fast i minnet så att man alltid har den med sig i huvudet. ISå tar du oförglömliga fotografierfår man 288 idéer, tips och yrkeshemligheter till hur man lyckas med just detta. Det handlar inte om att ha en dyr och avancerad kamerautrustning. Boken går inte in på några tekniska detaljer eller något dataprogram för bildhantering. Så tar du oförglömliga fotografier lär dig hur du ska se, känna av, röra dig och interagera med ditt objekt. Du får mängder av handfasta, ovärderliga tips t.ex. hur du ska positionera dig, se det unika samt hantera och utnyttja ljus. Vare sig du fotograferar semestrar, högtider, kalas, lekande barn, sportevenemang eller familjeporträtt så kommer den här boken att förändra hur du ser objekten genom sökaren, hur du interagerar med dem och när du väljer att knäppa av.