RUM : En roadtrip genom psyket (e-bok) av Alex
Lägg till önskelistan
Alex Schulman (författare), Sigge Eklund (författare)

RUM : En roadtrip genom psyket e-bok

Rea 39 kr Tidigare pris 65 kr
(0)
En atlas för vilsna själar Alex Schulman och Sigge Eklund har intensivt pratat med varandra i sin populära podcast under fem års tid, och trodde själva att det mesta dem emellan var sagt. Men allt ändrades när de tog sig an en lekfull utmaning – att rita sina psyken i form av världskartor.  När de jämförde sina kartor upptäckte de att där fanns platser de aldrig tidigare hade utforskat, både hos varandra och hos sig själva. De fortsatte att avtäcka sina inre världar, dörrar öppnades till ru...
E-Bok 39 kr Rea 65 kr Tidigare pris Ljudbok 39 kr Rea 65 kr Tidigare pris

Bokons kunder har även köpt

Författare Alex Schulman (författare), Sigge Eklund (författare), Kajsa Eldsten (illustratör), Emilie Crispin Ekström (annat)
Utgiven 28 September 2017
Genrer Biografier, Essäer, Biografier & Memoarer, Skönlitteratur
Språk Swedish
Format epub
Kopieringsskydd Vattenmärkt
ISBN 9789188545268
En atlas för vilsna själar Alex Schulman och Sigge Eklund har intensivt pratat med varandra i sin populära podcast under fem års tid, och trodde själva att det mesta dem emellan var sagt. Men allt ändrades när de tog sig an en lekfull utmaning – att rita sina psyken i form av världskartor.  När de jämförde sina kartor upptäckte de att där fanns platser de aldrig tidigare hade utforskat, både hos varandra och hos sig själva. De fortsatte att avtäcka sina inre världar, dörrar öppnades till rum som fram till dess varit stängda.  Det som började som en lek resulterade till slut i denna bok. Man skulle kunna kalla det ett försök till en fullständig atlas över deras inre. Eller helt enkelt en inblick i Alex och Sigges galna värld. Oavsett vad väntar en hisnande resa genom skratt och sorg, nöd och lust, tid och rum.