Rökt! : Om livets mening utan cigaretter (e-bok
Lägg till önskelistan
Charlotta von Zweigbergk (författare), Charlotta von (författare)

Rökt! : Om livets mening utan cigaretter e-bok

Pris 85 kr
(0)
Att sluta röka är svårt och tråkigt. Till vilken nytta blir man friskare om man blir sur och fet? Man lever längre, men till glädje för vem? Följ en storrökares kamp mot ett nikotinfritt liv, ärligt berättat med humor, vardagsrealism och stort allvar. Det går att sluta och här är receptet på framgångssagan. Eftersom vi alla är olika presenteras också andra metoder och berättelser om hur fimpandet kan gå till. Boken tar upp de kroppsliga och själsliga mekanismer som hör ihop med denna nutide...
E-Bok 85 kr Pris

Bokons kunder har även köpt

Författare Jonas Lindén (annat), Charlotta von Zweigbergk (författare), Charlotta von (författare), Marianne Adolfsson (illustratör)
Utgiven 1 Juli 2015
Längd 117 sidor
Genrer Romaner, Skönlitteratur
Språk Swedish
Format epub
Kopieringsskydd Vattenmärkt
ISBN 9789100154738
Att sluta röka är svårt och tråkigt. Till vilken nytta blir man friskare om man blir sur och fet? Man lever längre, men till glädje för vem? Följ en storrökares kamp mot ett nikotinfritt liv, ärligt berättat med humor, vardagsrealism och stort allvar. Det går att sluta och här är receptet på framgångssagan. Eftersom vi alla är olika presenteras också andra metoder och berättelser om hur fimpandet kan gå till. Boken tar upp de kroppsliga och själsliga mekanismer som hör ihop med denna nutidens populäraste drog. I boken finns fakta, det senaste inom forskningen men också vilka belöningar som väntar dig när du väl gjort slag i saken. Boken vänder sig också till dig som tycker att det är lätt att sluta röka – varje gång.