Robot: allt om framtidens maskiner (e-bok) av C
Lägg till önskelistan
Clive Gifford (författare), Laura Buller (författare), Andrea Mills (författare)

Robot: allt om framtidens maskiner e-bok

119 kr
(0)
Robotar av olika slag har länge varit en del av vår värld, men på senare år börjar det komma allt närmare. Nu står vi mitt i genombrottet för robotar som på olika sätt ska ge människor personlig service och bli en del av vår vardag. Den här boken välkomnar dig till robotarnas fantastiska värld! Här finns allt från gigantiska kamprobotar till rymdrobotar och mikroskopiska nanorobotar. Robotarna är framtidens maskiner – och framtiden är redan här. Lucy Rogers är ingenjör, problemlösare och s...
119 kr
Författare Clive Gifford (författare), Laura Buller (författare), Andrea Mills (författare), Gunnar Redmalm (översättare), Nand Kishor Acharya (annat), Harish Aggarwal (annat), Surabhi Wsdhwa-Gandhi (annat), Pawan Kumar (annat), Phil Ormerod (annat), Karen Self (annat), Juhi Sheth (annat), Vikram Singh (annat), Smiljka Surla (annat), Ruth Jenkinson (annat)
Förlag Tukan Förlag
Utgiven 7 Augusti 2020
Genrer 9-12 År, Barnböcker
Språk Swedish
Format pdf
Kopieringsskydd Vattenmärkt
ISBN 9789179852221
Robotar av olika slag har länge varit en del av vår värld, men på senare år börjar det komma allt närmare. Nu står vi mitt i genombrottet för robotar som på olika sätt ska ge människor personlig service och bli en del av vår vardag. Den här boken välkomnar dig till robotarnas fantastiska värld! Här finns allt från gigantiska kamprobotar till rymdrobotar och mikroskopiska nanorobotar. Robotarna är framtidens maskiner – och framtiden är redan här. Lucy Rogers är ingenjör, problemlösare och specialist på att förverkliga idéer – allt från robotdinosaurier i nöjesparker till skyltdockor i modebutiker. Hon är en drivande kraft inom den så kallade maker-rörelsen, ett världsomspännande nätverk för kreativa människor som vill göra drömmar till verklighet.