På svenska! 2 Lärobok (e-bok) av Annika Helande
Lägg till önskelistan
Annika Helander (författare), Mai Parada (författare), Ulla Göransson (författare)

På svenska! 2 Lärobok (På svenska!) e-bok

Pris 279 kr
(0)
På svenska! 2 är ett läromedel i svenska som främmande språk. Det vänder sig till studerande som snabbt vill uppnå sådana färdigheter i språket att man kan delta i vardagliga diskussioner. Läromedlet täcker nivå B1 enligt Europarådets nivåskala (CEFR/GERS). På svenska! 2 består av: – lärobok  – övningsbok med facit – ljud på www.pasvenska123.se Lärobokens tio avsnitt tar upp såväl aktuella företeelser i samhället som svensk historia och kultur. Texterna har stor variation för att väc...
E-Bok 279 kr Pris

Bokons kunder har även köpt

Författare Annika Helander (författare), Mai Parada (författare), Ulla Göransson (författare), Per Silfverhjelm (illustratör)
Utgiven 25 Augusti 2020
Genrer
Serie På svenska!
Språk Swedish
Format pdf
Kopieringsskydd Vattenmärkt
ISBN 9789174347623
På svenska! 2 är ett läromedel i svenska som främmande språk. Det vänder sig till studerande som snabbt vill uppnå sådana färdigheter i språket att man kan delta i vardagliga diskussioner. Läromedlet täcker nivå B1 enligt Europarådets nivåskala (CEFR/GERS). På svenska! 2 består av: – lärobok  – övningsbok med facit – ljud på www.pasvenska123.se Lärobokens tio avsnitt tar upp såväl aktuella företeelser i samhället som svensk historia och kultur. Texterna har stor variation för att väcka nyfikenhet på språket och kulturen och stimulera till egen muntlig och skriftlig produktion. Övningsboken innehåller skriftliga och muntliga övningar som utvecklar och befäster ordförrådet och tränar grammatiken. I det kompletterande läromedlet På svenska! Grammatik förklaras och fördjupas grammatiska moment med tabeller och rikligt med exempel. På svenska! 2 är lämplig att använda såväl i klassrumsundervisning som vid självstudier.