Ökenstjärna (e-bok) av Michael Connelly
Lägg till önskelistan
Michael Connelly (författare)

Ökenstjärna (Ballard & Bosch #5) e-bok

Pris 149 kr
(0)
Ett år har gått sedan Renée Ballard slutade på LAPD på grund av kvinnofientligheten, sedeslösheten och all byråkrati. Men när polischefen säger åt henne att hon kan bestämma sin egen arbetsbeskrivning tar Ballard tillbaka sin polisbricka och lämnar nattjobbet för att bygga upp en cold case-grupp. Harry Bosch har i flera år ägnat sig åt ett fall som gäckat honom – mordet på en hel familj som begicks av en psykopat som fortfarande är på fri fot. Ballard ger Bosch ett erbjudande: Om han j...
E-Bok 149 kr Pris Ljudbok 149 kr Pris

Bokons kunder har även köpt

Författare Michael Connelly (författare), Miroslav Sokcic (annat), Magnus Roosmann (berättare), Patrik Hammarsten (översättare)
Förlag Norstedts
Utgiven 16 Mars 2023
Genrer Deckare
Del i serie 5
Språk Swedish
Format epub
Kopieringsskydd Vattenmärkt
ISBN 9789113122380
Ett år har gått sedan Renée Ballard slutade på LAPD på grund av kvinnofientligheten, sedeslösheten och all byråkrati. Men när polischefen säger åt henne att hon kan bestämma sin egen arbetsbeskrivning tar Ballard tillbaka sin polisbricka och lämnar nattjobbet för att bygga upp en cold case-grupp. Harry Bosch har i flera år ägnat sig åt ett fall som gäckat honom – mordet på en hel familj som begicks av en psykopat som fortfarande är på fri fot. Ballard ger Bosch ett erbjudande: Om han jobbar som volontär tillsammans med henne och cold case-gruppen så kanske han kan få hjälp av LAPD i jakten på sin nemesis? För att ha en chans att fånga den farliga mördaren måste de två kollegorna lägga allt gammalt groll bakom sig och visa upp en enad front.