Nu ska vi prata! Kalas (e-bok) av Jessika Linde
Lägg till önskelistan
Jessika Linde (författare), Emma Sue Panova (författare)

Nu ska vi prata! Kalas e-bok

75 kr
(0)
Den populära serien med tecken som stöd!   Eli är bjuden på kalas. Det är så spännande med tårta och ballonger! Men vad hände egentligen med presenten? I den unika bokserien Nu ska vi prata! står barnets språkinlärning i fokus. Både det talade och det tecknade språket. Barnens språkhjälte Poff visar hur de viktigaste och vanligaste orden tecknas med hjälp av stödtecken. Boken Kalas kan också användas som stöd för att förbereda barnet inför olika situationer som kan inträffa under ett kal...
E-Bok 75 kr
Författare Jessika Linde (författare), Emma Sue Panova (författare), Sofia Rönnegård (berättare), Moa Graaf (illustratör)
Förlag Speja Förlag
Utgiven 1 November 2021
Genrer 0-3 År, Barnböcker
Språk Swedish
Format epub
Kopieringsskydd Vattenmärkt
ISBN 9789189333185
Den populära serien med tecken som stöd!   Eli är bjuden på kalas. Det är så spännande med tårta och ballonger! Men vad hände egentligen med presenten? I den unika bokserien Nu ska vi prata! står barnets språkinlärning i fokus. Både det talade och det tecknade språket. Barnens språkhjälte Poff visar hur de viktigaste och vanligaste orden tecknas med hjälp av stödtecken. Boken Kalas kan också användas som stöd för att förbereda barnet inför olika situationer som kan inträffa under ett kalas, och hjälpa barnet att hålla fjärilarna i styr inför sitt eget eller kompisens kalas. Böckerna är framtagna i samarbete med talpedagog och orden är noga utvalda för att passa det lilla barnets språkinlärning. I serien ingår också böckerna Äta, Sova, Leka, Sjuk och Förskola.