Nordisk sushi (e-bok) av Frida Ronge
Lägg till önskelistan
Frida Ronge (författare)

Nordisk sushi e-bok

Pris 159 kr
(0)
"Nordisk sushi är en guldgruva för den som vill komma igång, eller få inspiration till sushi." BTJ Vi har världens bästa fisk i Norden. Frida Ronge har arbetat med rå nordisk fisk på restauranger i många år och har en förkärlek för smaker och tekniker från Japan. I denna reviderade nygåva av Fridas bokRå som sushiläggs ännu mer fokus på just konsten att på ett enkelt sätt göra bästa möjliga sushi hemma – med både fisk, skaldjur, kött, grönsaker och svamp. Förutom fler recept på den vanligas...
E-Bok 159 kr Pris

Bokons kunder har även köpt

Författare Frida Ronge (författare)
Förlag Natur & Kultur
Utgiven 6 Maj 2022
Längd 178 sidor
Genrer Mat & Dryck, Hälsa, Livsstil, Fritid
Språk Swedish
Format epub
Kopieringsskydd Vattenmärkt
ISBN 9789127178526
"Nordisk sushi är en guldgruva för den som vill komma igång, eller få inspiration till sushi." BTJ Vi har världens bästa fisk i Norden. Frida Ronge har arbetat med rå nordisk fisk på restauranger i många år och har en förkärlek för smaker och tekniker från Japan. I denna reviderade nygåva av Fridas bokRå som sushiläggs ännu mer fokus på just konsten att på ett enkelt sätt göra bästa möjliga sushi hemma – med både fisk, skaldjur, kött, grönsaker och svamp. Förutom fler recept på den vanligaste sushivarianten, nigiri, innehåller boken även ett gäng nya recept på maki (rullar), temaki (risstrutar) och ett antal sushi bowls. Rå fisk är inte bara sushi utan också sashimi, som rå hälleflundra med brynt smör och yuzu, och tartar på vit fisk som syras med vinäger och citrusfrukter. Frida Ronge började arbeta med sushi på Sälens högfjällshotell för tio år sedan och hon var med som köksmästare och startade upp Råkultur i Stockholm tillsammans med Sayan Isaksson. 2012 grundade hon vRå på Clarion Hotel Post i Göteborg, som från början var tänkt som en pop up-restaurang med rå fisk, men som efter strålande recensioner blev en fast restaurang och samma år utsedd till en av de 13 bästa restaurangerna i Sverige. 2015 blev Frida utsedd till Årets Rising Star av White Guide. Under våren 2017 startar hon Tak i samarbete Petter Stordalens hotellkedja Nordic Hotels & Resorts, med bland annat en råbar och en nordiskjapansk restaurang.