Ninjakatten Toto och den stora kobrajakten (e-b
Lägg till önskelistan
Dermot O'Leary (författare), Dermot O’Leary (författare)

Ninjakatten Toto och den stora kobrajakten (Ninjakatten Toto #1) e-bok

Pris 119 kr
(0)
Första succéboken om ninjakatten Toto Mörkret har fallit över London, men slumra inte in riktigt än: En gigantisk dödlig kobra är på rymmen! Vem ska rädda staden? Få inte panik: Här kommer den perfekta nya hjältinnan - Ninjakatten Toto! Toto är visserligen blind, men det är inget problem. Faktum är att det gör henne extra stark. Som liten kattunge i Italien lärdes hon upp av en ninjamästare till att lita på sina sinnen. Hon slår till som en svartvit blixt när hon fångar upp ett hot! Nu ä...
E-Bok 119 kr Pris Ljudbok 119 kr Pris

Bokons kunder har även köpt

Författare Dermot O'Leary (författare), Dermot O’Leary (författare), Torun Lidfeldt Bager (översättare), Nick East (illustratör)
Förlag Modernista
Utgiven 13 September 2019
Genrer 6-9 År, Barnböcker
Del i serie 1
Språk Swedish
Format epub
Kopieringsskydd Vattenmärkt
ISBN 9789178931293
Första succéboken om ninjakatten Toto Mörkret har fallit över London, men slumra inte in riktigt än: En gigantisk dödlig kobra är på rymmen! Vem ska rädda staden? Få inte panik: Här kommer den perfekta nya hjältinnan - Ninjakatten Toto! Toto är visserligen blind, men det är inget problem. Faktum är att det gör henne extra stark. Som liten kattunge i Italien lärdes hon upp av en ninjamästare till att lita på sina sinnen. Hon slår till som en svartvit blixt när hon fångar upp ett hot! Nu är frågan: Ska Toto kunna komma till räddningen och fånga den giftiga kungskobran som rymt från Londons Zoo? Ninjakatten Toto och den stora kobrajakten är första boken i serien om ninjakatten Toto, med dramatiska svartvita illustrationer av Nick East - de tre första böckerna i serien har redan sålt i över 100.000 exemplar bara i Storbritannien! DERMOT O’LEARY är en brittisk-irländsk författare. Han föddes 1973 i Essex, England, med irländska föräldrar. 2017 debuterade O Leary som barnboksförfattare med denna första, bästsäljande bok om ninjakatten Toto. NICK EAST är en illustratör bosatt i York, England. Under många år arbetade han med att utforma museer. Utöver Toto har Nick East bland annat gjort illustrationer till Knock Knock-serien.