Nicke Nyfiken planterar ett träd (e-bok) av Mar
Lägg till önskelistan
Margret Rey (författare), H. A. Rey (författare)

Nicke Nyfiken planterar ett träd (Nicke Nyfiken) e-bok

Pris 65 kr
(0)
På museet i staden där Nicke Nyfiken bor finns en utställning om miljö och återvinning. Nicke blir eld och lågor och vill genast återvinna allt han hittar. Även olästa morgontidningar, till grannarnas stora förtret. Grannarna jagar efter Nicke ända till parken där det hålls en miljödag med trädplantering och återvinning. Som tur är förstår de arga grannarna att Nicke bara velat göra något bra och istället för att gå hem till sitt stannar alla kvar i parken och hjälps åt att plantera träden. ...
E-Bok 65 kr Pris Ljudbok 75 kr Pris

Bokons kunder har även köpt

Författare Margret Rey (författare), H. A. Rey (författare), Maria Svedberg (annat), Ellen Karlsson (översättare), H. A. Rey (illustratör)
Utgiven 12 Februari 2020
Genrer 3-6 År, Barnböcker
Språk Swedish
Format epub
Kopieringsskydd Vattenmärkt
ISBN 9789129728248
På museet i staden där Nicke Nyfiken bor finns en utställning om miljö och återvinning. Nicke blir eld och lågor och vill genast återvinna allt han hittar. Även olästa morgontidningar, till grannarnas stora förtret. Grannarna jagar efter Nicke ända till parken där det hålls en miljödag med trädplantering och återvinning. Som tur är förstår de arga grannarna att Nicke bara velat göra något bra och istället för att gå hem till sitt stannar alla kvar i parken och hjälps åt att plantera träden. En rolig och pedagogisk berättelse om brännande aktuella ämnen: klimatet och miljön. Med 20 konkreta miljötips för hela familjen. Efter H.A. och Margret Reys populära apa Nicke Nyfiken. Text Monica Perez. Illustrerad i H.A. Reys stil av Anna Grossnickle Hines.