New York : historia, krog, Sverige, arkitektur,
Lägg till önskelistan
Mia Gahne (medförfattare), Henrik Berggren (medförfattare), Olle Wästberg (medförfattare), Mark Isitt (medförfattare), Göran Everdahl (medförfattare), Johanna G. Jimenez (medförfattare), Edgar Mannheimer (medförfattare), Argot Murelius (medförfattare)

New York : historia, krog, Sverige, arkitektur, film, natur, musik, kultur (Karavan Puls) e-bok

65 kr
(0)
Upptäck New York på djupet! Hur lär man känna en stad? Genom att bocka av sevärdheter? Genom att testa restauranger, barer och shopping? Eller genom att stanna upp, ta plats på ett café och diskret betrakta stadens gatuliv? Att resa handlar idag inte bara om att ta sig från en plats till en annan. Vi reser för att inspireras, för att upptäcka och få nya aha-upplevelser. Vi vill inte sticka ut som turister, utan snarare smälta in och ta del av det lokala livet. Nu bjuds vi in att upptäcka ...
E-Bok 65 kr
Författare Mia Gahne (medförfattare), Henrik Berggren (medförfattare), Olle Wästberg (medförfattare), Mark Isitt (medförfattare), Göran Everdahl (medförfattare), Johanna G. Jimenez (medförfattare), Edgar Mannheimer (medförfattare), Argot Murelius (medförfattare)
Förlag Karavan förlag
Utgiven 3 November 2017
Genrer Resor & Geografi, Hälsa, Livsstil, Fritid
Serie Karavan Puls
Språk Swedish
Format epub
Kopieringsskydd Vattenmärkt
ISBN 9789175455297
Upptäck New York på djupet! Hur lär man känna en stad? Genom att bocka av sevärdheter? Genom att testa restauranger, barer och shopping? Eller genom att stanna upp, ta plats på ett café och diskret betrakta stadens gatuliv? Att resa handlar idag inte bara om att ta sig från en plats till en annan. Vi reser för att inspireras, för att upptäcka och få nya aha-upplevelser. Vi vill inte sticka ut som turister, utan snarare smälta in och ta del av det lokala livet. Nu bjuds vi in att upptäcka New York på djupet! Ett urval svenska skribenter delar med sig av fascinationen för sin favoritstad New York, den plats som påverkat dem på djupet och i själen. Deras texter ger såväl fördjupning och eftertanke som smittande entusiasm och upptäckarlusta. De låter oss se New York i ett helt nytt ljus. Boken ger spännande inblickar i stadens rika utbud, vad gäller arkitektur, litteratur, historia, kultur, nöje, mat, konst, sport och musik. Medverkande skribenter: Henrik Berggren (historiker och före detta kulturchef på DN), Olle Wästberg (tidigare svensk generalkonsul i New York), Mia Gahne (matskribent, författare och New York-bo), Mark Isitt (journalist och författare med fokus på arkitektur), Göran Everdahl (journalist och filmkritiker), Johanna G. Jimenez (frilansjournalist och lärare), Edgar Mannheimer (reporter på Sveriges Radio) och Argot Murelius (journalist och författare).