Neros bägare (e-bok) av Jan Mårtenson
Lägg till önskelistan
Jan Mårtenson (författare)

Neros bägare (Homandeckare #16) e-bok

59 kr Tidigare pris: 65 kr
(0)
I Neros bägare kastas Johan Kristian Homan, antikvitetshandlaren från Gamla stan, in i ett dramatiskt händelseförlopp som börjar med en revolution i Sydamerika, fortsätter med mord i New York och Stockholm för att kulminera i en dramatisk final med maffian som värd och där döden är gäst. Och alltihop börjar på Waldorf Astoria. I baren. Här återfinner man Homandeckarens alla välkända ingredienser: humor, spänning, antikviteter, utsökta viner och intressanta miljöer där scenen varierar i snabbt...
59 kr Tidigare pris: 65 kr
85 kr Tidigare pris: 89 kr
Författare Jan Mårtenson (författare), Marina Mattsson (annat), Ilse-Mari Berglin (annat), Jan Cervin (annat), Ellen Adolfsson (annat)
Utgiven 19 December 2012
Längd 234 sidor
Genrer Deckare
Serie Homandeckare
Del i serie 16
Språk Swedish
Format epub
Kopieringsskydd Vattenmärkt
ISBN 9789146222682
I Neros bägare kastas Johan Kristian Homan, antikvitetshandlaren från Gamla stan, in i ett dramatiskt händelseförlopp som börjar med en revolution i Sydamerika, fortsätter med mord i New York och Stockholm för att kulminera i en dramatisk final med maffian som värd och där döden är gäst. Och alltihop börjar på Waldorf Astoria. I baren. Här återfinner man Homandeckarens alla välkända ingredienser: humor, spänning, antikviteter, utsökta viner och intressanta miljöer där scenen varierar i snabbt tempo. Från loppmarknaden i New York, stillahavskustens sandstränder och Syracusa på Sicilien till Genèves bankpalats och Gamla stans gränder. Och som alltid god mat och katten Cléo, den blåmaskade siamesdamen som hjälper husse lösa gåtan med en lätt puff av tassen.