Naturligtvis : biologisk mångfald i din trädgår
Lägg till önskelistan

Naturligtvis : biologisk mångfald i din trädgård (Årets bok från Naturskyddsföreningen #110) e-bok

Pris 95 kr
(0)
Bjud in fler växter och djur till din trädgård. Då hjälper du den vilda naturen och skapar en oas där mängder av arter trivs. Samtidigt får du en rikare, sundare och mer lättskött trädgård. Allt fler arter trängs undan av vårt hårda nyttjande av naturen. För att vända utvecklingen krävs stora grepp, men även små insatser har betydelse. En vanlig villaträdgård gör skillnad för den biologiska mångfalden. Naturligtvis! ger dig kunskap och praktiska råd om hur du skapar en naturträdgård som b...
E-Bok 95 kr Pris

Bokons kunder har även köpt

Författare Naturskyddsföreningen (författare), Justine Lagache (författare), Naturskyddsföreningen Naturskyddsföreningen (författare)
Förlag Bonnier Fakta
Utgiven 30 April 2019
Längd 172 sidor
Genrer Hem & Trädgård, Hälsa, Livsstil, Fritid
Del i serie 110
Språk Swedish
Format pdf
Kopieringsskydd Vattenmärkt
ISBN 9789178870127
Bjud in fler växter och djur till din trädgård. Då hjälper du den vilda naturen och skapar en oas där mängder av arter trivs. Samtidigt får du en rikare, sundare och mer lättskött trädgård. Allt fler arter trängs undan av vårt hårda nyttjande av naturen. För att vända utvecklingen krävs stora grepp, men även små insatser har betydelse. En vanlig villaträdgård gör skillnad för den biologiska mångfalden. Naturligtvis! ger dig kunskap och praktiska råd om hur du skapar en naturträdgård som både du och djuren har glädje av. Boken har tillkommit i samarbete med Naturskyddsföreningen och är skriven och formgiven av Justine Lagache, medförfattare till boken Gödsel (2016)