Nappresan : eller när Ester slutade med napp (e
Lägg till önskelistan
Katarina Strömgård (författare), Ylva Karlsson (författare)

Nappresan : eller när Ester slutade med napp e-bok

Pris 65 kr
(0)
Det har blivit dags för Ester att sluta med napp, det tycker i alla fall hennes pappor. Innan de åker hem från landet slänger Ester napparna i soptunnan. Alla tre. Men på natten, hemma i sängen i stan, är mörkret så mörkt att Ester vaknar. Hon måste ha sina nappar tillbaka! Då vaknar hennes tygkänguru till liv och tillsammans ger de sig iväg genom natten för att hämta hem hennes nappar! Augustvinnarna Ylva Karlsson och Katarina Strömgård är tillbaka med ett nytt magiskt bilderboksäventyr om ...
E-Bok 65 kr Pris

Bokons kunder har även köpt

Författare Katarina Strömgård (författare), Ylva Karlsson (författare), Katarina Strömgård (illustratör), Emilie Crispin Ekström (annat)
Utgiven 12 Maj 2020
Längd 32 sidor
Genrer 3-6 År, Barnböcker
Språk Swedish
Format epub
Kopieringsskydd Vattenmärkt
ISBN 9789129728774
Det har blivit dags för Ester att sluta med napp, det tycker i alla fall hennes pappor. Innan de åker hem från landet slänger Ester napparna i soptunnan. Alla tre. Men på natten, hemma i sängen i stan, är mörkret så mörkt att Ester vaknar. Hon måste ha sina nappar tillbaka! Då vaknar hennes tygkänguru till liv och tillsammans ger de sig iväg genom natten för att hämta hem hennes nappar! Augustvinnarna Ylva Karlsson och Katarina Strömgård är tillbaka med ett nytt magiskt bilderboksäventyr om ett av barndomens stora trauman.